Frencken Constructielijm Expresse 310ml

Referentie: 14837
|
EAN: 8712575721007
|
Merk: Frencken

Product informatie

Frencken Constructielijm Expresse is een supersnelle, gebruiksklare, bruisende constructielijm voor interieur- en exterieurtoepassingen. De lijm heeft een licht vloeiend karakter waardoor hij zich goed verdeeld over het te verlijmen oppervlak en een goed indringend vermogen in het materiaal heeft. Dit resulteert in een sterke lijmverbinding. Een zeer snelle versie van de Tix Transparant. Na het samenvoegen is 15 minuten klemmen al voldoende om een grote afschuifsterkte op te bouwen. Zowel in houtkleur als in transparante versie verkrijgbaar.

Voordelen Frencken Constructielijm Expresse:

  • Zeer snel, 15 minuten klemmen
  • Watervast volgens de strengste norm (D4)
  • KOMO gecertificeerd (certificaat 33196)
  • Hoge temperatuurbestendigheid
  • 18 maanden houdbaar

De Constructielijm Expresse is geschikt voor houtconstructieverbindingen. Bijvoorbeeld voor deuren, gevelbetimmering e.d. Tevens geschikt voor verlijmingen van hout met rubber, beton, metalen, diverse kunststoffen en PU- en PS-hardschuim en metalen op poreuze ondergronden. Voor raam- en deurkozijnen adviseren wij onze Kozijnenlijm 0819 te gebruiken.

Inhoud: 310 ml
Verpakkingsvorm: Koker
Kleuren: Houtkleur of Transparant

12,29
  • Levertijd 4 tot 10 werkdagen
Kies kleur
Aantal

  • Bezorging via PostNL
  • Veilig en vertrouwd betalen met o.a. iDeal, Afterpay of Creditcard
  • 225000 tevreden klanten gingen je voor
Benieuwd naar de mogelijkheden bij hoge afname? Vul Aantal in en klik op Offerte aanvragen!

VERWERKING
Ondergronden eerst droog, stof- en vetvrij maken. Werkstukken onder gelijkmatige druk persen of klemmen. Delen binnen 5 minuten samenvoegen en ongeveer 15 minuten klemmen met een lijmklem. LET OP: Bij hogere luchtvochtigheid en/of temperatuur kan de opentijd nog korter zijn! Bij het verlijmen van 2 niet poreuze materialen onderling adviseren wij de lijm na aanbrengen licht te bevochtigen d.m.v. bijv. een waterspuit. De lijm is na 24 uur volledig uitgehard. Het gebruik van handschoenen is aan te raden, de lijm is moeilijk te verwijderen van de huid. Verwijder natte lijmvlekken direct met Verdunning K, ook van de handen.

MILIEUASPECTEN
Door de samenstelling van het product gelden er beperkingen ten aanzien van opslag, handling en verwerking. Voor gedetailleerde informatie kunt u een Material Safety Data Sheet (MSDS) opvragen.

OPSLAG, HOUDBAARHEID EN TRANSPORT
De constructielijm Expresse is in ongeopende verpakking 18 maanden houdbaar en dient koel en vorstvrij te worden opgeslagen. Transport tijdens vorstperiode is mogelijk mits de producttemperatuur boven 0 °C blijft. Resten en reinigingsmiddel dienen te worden ingeleverd bij de plaatselijke (gemeentelijke) dienst voor klein chemisch afval.

HOUDBAARHEID VERPAKKING:
Op de verpakking staat een 7-cijferige codering. Deze geeft de houdbaarheidsdatum (Best Before) aan en wordt als volgt gelezen:

Voorbeeld: BB1403001
14 = 2014 houdbaarheidsjaartal
03 = maart houdbaarheidsmaand
001 = interne code

Datasheet

Binnen / buiten
Binnen en buiten
Uithardingstijd
24 uur

Specifieke referenties

ean13
8712575721007