Filteren op

Prijs
0 879
Fabrikant
PC Maat
meer... minder
Doornmaat
meer... minder
Bediening Meerpuntssluiting
meer... minder
Draairichting
meer... minder
Deur sluit aan scharnierzijde
meer... minder
Dagschoot omkeerbaar?
meer... minder
Voorplaat lengte
meer... minder
Voorplaat breedte
meer... minder
Vorm voorplaat
meer... minder
SKG keurmerk
meer... minder
Type slot
meer... minder

Driepuntssluitingen

Mijnijzerwaren heeft een breed assortiment driepuntssluitingen van de merken Nemef, HMB, KFV en Fuhr. Een deur met driepuntssluiting zorgt voor een nog betere beveiliging van jouw huis. Een meerpuntssluiting, of driepuntssluiting, is een slot waarmee de deur op meerdere punten tegelijk op slot kan. Door het draaien van de sleutel of het bewegen van de deurkruk gaat de deur in één keer op meerdere punten op slot. De meeste sloten hebben een SKG keurmerk en maken het elke inbreker lastig. 

Welke meerpuntssluiting heb jij nodig?

Binnen een paar vragen naar de meerpuntssluiting voor jóuw situatie!

  • Topkwaliteit sloten van o.a. HMB, Buva, Nemef en Fuhr!
  • Veel op voorraad en snel geleverd!

-----

  • Altijd scherp geprijsd!
  • Advies op maat met zoeken naar de juiste sluiting!

Driepuntssluitingen kopen?

Wanneer kies je voor een cilinder of krukbediende driepuntssluiting? Bij een cilinderbediende driepuntssluiting wordt het gehele slot doormiddel van de sleutel vergrendeld of ontgrendeld. Bij een krukbediende driepuntssluiting bedien je de sluiting met de kruk door het omhoog te bewegen. Waar voorheen vaak een krukbediende driepuntssluiting gebruikt werd, is dat tegenwoordig door verbetering van de techniek weinig meer het geval in nieuwe situaties.  

Diverse soorten

Velen kopen een driepuntssluiting omdat de huidige defect is geraakt. Door een driepuntssluiting 1 op 1 te vervangen zorg je ervoor dat je geen aanpassingen hoeft te doen aan de deur. Vaak staat er helaas geen type nummer op de driepuntssluiting waardoor het nodig is naar een aantal maten en gegevens te kijken. Allereerst is natuurlijk het merk van belang en de pc-maat en de doornmaat. Hoe je deze opmeet lees je op de adviespagina over het opmeten van een insteekslot. Heb je een driepuntssluiting nodig ter vervanging of voor een nieuwe deur maar kom je er niet uit welke je nodig hebt? Neem dan contact met ons op of app/mail een foto van de situatie zodat we gericht advies kunnen geven.

Advies insteeksloten  Advies draairichting Advies veiligheid