Rookmelders

Rookmelders kopen doe je bij MijnIJzerwaren.nl! Bij MijnIJzerwaren vind je een breed assortiment rookmelders met wel een levensduur tot 10 jaar. Veel van de rookmelders zijn voorraad artikelen en dus supersnel bij jou thuis of op de zaak bezorgd! Bekijk hieronder direct het complete assortiment scherp geprijsde rookmelders!

  • Topkwaliteit rookmelders en supersnel geleverd!
  • Altijd scherp geprijsd!
  • Advies op maat van onze klantenservice!
  • Rookmelders met een batterijduur tot wel 10 jaar!

Rookmelders kopen

Waar rookmelders voor de nieuwbouw al een tijdje verplicht zijn, zal dit voor bestaande huizen vanaf juli 2022 ook verplicht worden. Aangeraden wordt om op elke verdieping in huis een rookmelder op het plafond te monteren. Hierbij wordt deze op minimaal 50 cm vanaf de wand gemonteerd. Naast dat rookmelders verplicht zijn geeft het natuurlijk ook een veilig gevoel. Ben je naast rookmelders nog opzoek naar brandblussers en branddekens? Bekijk dan het complete assortiment brandbeveiliging!

Rookmelders online bestellen 

Rookmelders bestel je direct uit voorraad bij MijnIJzerwaren.nl. Heb je vragen over een van de rookmelders? Geen probleem, neem gerust contact op met de klantenservice voor gericht advies. Ook geven we online uitgebreid advies over de regels rondom brandmelders en hoe deze het beste geplaatst kunnen worden.

Er zijn 23 producten.

Item 1-23 van 23 in totaal item(s)