Filteren op
Prijs
Fabrikant
Maximale Deurbreedte
Montagewijze
Sluitkracht
Instelbare Eindslag
Sluitvertraging
Openingsdemping
Geschikt voor brand- en rookwerende deuren
Geschikt voor buitendeur
Type arm
Draairichting
Vrijloopfunctie
Instelbare Sluitsnelheid
Vastzetfunctie
Filter

Deurdranger binnendeur

Deurdranger voor een binnendeur kopen? Een deurdranger zorgt ervoor dat je binnendeur automatisch en gecontroleerd sluit. Hiermee voorkom je warmteverlies door tocht en beschadiging van deuren en muren. Deurdrangers op binnendeuren worden steeds vaker toegepast, zowel bij bedrijven als in woningen. Mijnijzerwaren.nl heeft een ruim assortiment deurdrangers. Vandaag voor 21.00 uur besteld is morgen in huis!

Voordelen deurdranger  binnendeur

Een deurdranger is niet alleen praktisch, maar heeft dankzij de soft close ook een luxe effect. Naast de bekende deursluiters van Dormakaba, heeft MijnIJzerwaren.nl ze ook van bijvoorbeeld Intersteel en Geze. Van de hoogste kwaliteit en in de maatvoering die u wenst. Check ook onze fraaie witte en zwarte drangers! De meeste drangers zijn links- en rechtsdraaiend toe te passen. Toch adviseren wij wel om hier extra op te letten bij het bestellen. Met de keuzehulp hieronder vind je eenvoudig de deurdranger die geschikt is voor jouw binnendeur!

Dranger online bestellen

Bestel je deurdranger binnendeur direct uit voorraad bij MijnIJzerwaren.nl. Dankzij onze supersnelle levering kun je snel weer aan de slag. Heb je een vraag over het monteren van een deurdranger of heb je gewoon meer informatie nodig? Geen probleem, neem gerust contact op met de klantenservice voor gericht advies. Bekijk ook onze adviespagina waar we alles vertellen over deurdrangers voor binnendeuren!

Twijfel je wat je nodig hebt?

Met deze keuzehulp vind je snel en eenvoudig de ideale deurdranger voor jouw deur!