Filteren op

Prijs
0 679
Fabrikant
Materiaal
meer... minder
Kleur
meer... minder
Lengte (in mm)
345 419
Breedte (in mm)
76 360
Hoogte (in mm)
61 100
Dikte (in mm)
7 16
Met of zonder veer
meer... minder
Vorm voorplaat
meer... minder
Draairichting
meer... minder
Uitvoering
meer... minder
Designer
meer... minder
Type slot
meer... minder

Brievenbussen

Brievenbus kopen? Natuurlijk blijft voor elk huishouden een brievenbus noodzakelijk. Bij MijnIJzerwaren vind je veel verschillende soorten brievenbussen. Van staande brievenbussen tot inbouw brievenbussen voor montage in de deur. Wanneer je zoekt naar een brievenbus waar ook pakketjes in bezorgd kunnen worden, ben je bij MijnIJzerwaren aan het juiste adres. Bekijk hieronder direct het complete assortiment brievenbussen of filter met het menu direct naar de brievenbus die je zoekt!

  • Topkwaliteit brievenbussen en postkasten!
  • Product op voorraad? Voor 21:00 besteld: volgende dag bezorgd!
  • Altijd scherp geprijsd!
  • Advies nodig? Neem gerust contact op met de klantenservice!

Welke brievenbus is geschikt voor mij?

Er zijn veel verschillende brievenbussen en daarom begrijpen we het wanneer het nog niet helemaal duidelijk is welke geschikt is voor jou. Zoek je een brievenbus die je in de voordeur monteert? Brievenbussen voor in de voordeur vind je bij ons in de categorie briefplaten! Het voordeel van een voordeur brievenbus is dat je de post binnen in huis ontvangt. Wanneer deze goed geveerd is en je aan de binnenzijde ook een tochtwering plaatst voorkom je tocht in huis. Zoek je een staande brievenbus met statief, postkast voor aan de muur of een pakketbrievenbus? Neem dan een kijkje bij onze categorie postkasten en vind met de keuzehulp eenvoudig de postkast die je zoekt!

Brievenbus bestellen, waar let ik op?

Wanneer je een postkast of pakketbrievenbus gaat bestellen dan is het allereerst belangrijk om na te gaan wat voor soort post, en de hoeveelheid post je wilt gaan kunnen ontvangen. Verder kun je kiezen voor een brievenbus met achteruitname of vooruitname. Wanneer je een staande brievenbus op statief koopt is achteruitname een goede optie zodat je in privacy vanuit je eigen erf de post in ontvangst kan nemen. Ga je de brievenbus op een muur bevestigen? Dan kies je uiteraard voor een brievenbus waar de post aan de voorzijde uitgenomen kan worden. Uiteraard is ook het uiterlijk en de kleur belangrijk bij het kopen van een brievenbus. 

Wil je de brievenbus in de voordeur monteren? Dan kies je voor een briefplaat. Bij het bestellen van een briefplaat is de grote van het gat in de voordeur van belang. Verder kan ook de afstand van de schroeven belangrijk zijn voor als je niet opnieuw in de deur wilt boren. Kies je voor een briefplaat met schacht? Dan is ook de deurdikte belangrijk om even op te meten. 

Waterdichte brievenbus

Niemand wilt dat zijn post of pakket beschadigd raakt door de regen en daarom is een waterdichte brievenbus bij MijnIJzerwaren vanzelfsprekend. Bij ons vind je uitsluitend briefplaten en brievenbussen van topmerken als Allux, Bobi en AMI. Veel briefplaten zijn op de klep voorzien van een regenrand waardoor er geen water in de deur zal stromen. Ook onze postkasten zijn zo geproduceerd dat er geen water naar binnen kan stromen en behoren daarom ook tot de waterdichte brievenbussen. 

Staande brievenbus 

Een staande brievenbus, ook wel brievenbus of postkast op statief genoemd, is ideaal wanneer je geen gat in je voordeur wilt maken voor een briefplaat. Zo voorkom je tocht wanneer er bijvoorbeeld een krant tussen de klep blijft hangen. Verder is een staande postkast die je buiten op een paal of statief monteert ook handig zodat jouw huisdieren er niet met de post aan de haal kunnen gaan. Zoek je een staande brievenbus waarin ook pakketjes bezorgd kunnen worden? Bekijk dan het assortiment pakketbrievenbussen!

Wat is een briefplaat? 

Een briefplaat, ook wel inbouw brievenbus genoemd, is een brievenbus die op de voordeur wordt gemonteerd. Deze wordt vaak gecombineerd met een tochtwering voor op de binnenzijde van de deur. Op deze manier wordt de meeste tocht voorkomen. Bij MijnIJzerwaren vind je ook briefplaten met schacht. Deze superhandige sets bestaan uit een briefplaat voor de buitenzijde van de deur, tochtwering voor aan de binnenzijde en een schacht die door de deur heen gaat. Deze schacht voorkomt dat de briefpost in de deur kan belanden bijvoorbeeld bij holle kunststof deuren. 

Hoe werkt een pakketbrievenbus?

Een pakketbrievenbus is de ideaal oplossing voor het ontvangen van pakketjes en post zonder dat je hiervoor thuis hoeft te zijn. Een klepmechanisme wat zich in de postkast bevind maakt het pakket na inworp allen toegankelijk met de sleutel. Een pakketbrievenbus kan direcht bevestigd worden op stenen of tegels maar daarnaast is er ook een statief verkrijgbaar zodat het vastgezet kan worden in bijvoorbeeld grond. 

Brievenbus kopen

We hopen dat je aan de hand van bovenstaande informatie beter weet wat voor soort brievenbus het beste is voor jou. Kom je er toch niet helemaal uit? Geen probleem! Onze klantenservice helpt je graag verder met gericht advies.