Filteren op
Prijs
Fabrikant
Lengte (in mm)
Breedte (in mm)
Hoogte (in mm)
Dikte (in mm)
Diameter (in mm)
Draadmaat
M M
Torxmaat
Aantal meters per rol
Meetlengte in cm
Gewicht
kg kg
Verfinhoud in ml
Klembereik (in mm)
Bandbreedte
Opberglengte (cm)
Filter

Draadborgmiddel

Draadborgmiddel kopen doe je bij MijnIJzerwaren.nl! In ons assortiment vind je draadborgmiddel en draadafdichting van het kwalitatieve merk Loctite. Draadborgmiddel is een veel gebruikte lijm in de installatietechniek en dus veel gebruikt onder loodgieters. Veel van onze draadafdichtingen zijn direct uit voorraad leverbaar en dus supersnel bij jou thuis bezorgd. Bekijk hieronder direct het assortiment Loctite draadborgmiddelen!

Twijfel je welke lijm je nodig hebt?

Doe de keuzehulp en vind de lijm die geschikt is voor jouw klus!

Draadborgmiddel kopen: welke kies ik?

Zoals hieronder in het assortiment te zien is zijn er verschillende kleuren draadafdichtingen te verkrijgen. Deze kleuren verschillen in sterkte. De blauwe draadborgmiddel heeft een medium sterkte en is toepasbaar voor het vastzetten van schroefdraad en tapeinden. De groene wordt ingezet voor het vastzetten van voor gemonteerde onderdelen zoals elektrische connectoren en het borgen van stelschroeven. 

Draadafdichting online bestellen?

Ons vakkundige team helpt je graag bij het maken van de beste keuze in draadafdichting. Wil je meer informatie? Stel dan je vraag via Whatsapp op 085 - 225 0015 of bel gratis naar 085 - 225 0015. Ben je naast draadafdichting ook op zoek naar andere lijmen of installatietechniek artikelen? Ook hebben we een uitgebreide adviespagina over welke lijm het meest geschikt is voor jouw klus!