Filteren op

Prijs
5 343
Fabrikant
Kleur
meer... minder
Lengte (in mm)
35 310
Breedte (in mm)
25 300
Hoogte (in mm)
116 420
Uitvoering
meer... minder
Verpakking
meer... minder

Contactlijm

Contactlijm kopen? Dan ben je bij MijnIJzerwaren aan het juiste adres! Bij ons in het assortiment vind je hoogwaardige contactlijm van bekende merken als Bison en Frencken. Veel van onze lijm producten zijn direct uit voorraad leverbaar en dus supersnel bij jou thuis bezorgd! Contactlijm kopen doe je bij MijnIJzerwaren.nl

Twijfel je welke lijm je nodig hebt?

Doe de keuzehulp en vind de lijm die geschikt is voor jouw klus!

Contactlijm kopen: wat is het?

Contactlijm is een flexibele lijm welke op verschillende materialen te gebruiken is. Bij het gebruiken van contactlijm dien je beide kanten van het materiaal in te smeren met lijm en dan stevig tegen elkaar aan te drukken voor optimaal resultaat. Contactlijm is verkrijgbaar in kleine tubes van 50 ML, of in grote verpakkingen van 5000ML. Scrol naar beneden om het assortiment contactlijm te bekijken. 

Vragen over contactlijm?

Kom je er niet uit welke contactlijm geschikt is voor jouw klus? Of heb je vragen over een van onze andere lijmen? Geen probleem! Ons klantenservice team staat voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Je kunt contact opnemen per telefoon, mail, chat of WhatsApp op het nummer 085 - 225 0015. Op onze adviespagina vind je alles wat je moet weten over welke lijm geschikt is voor jouw klus.