Filteren op

Prijs
38 679
Fabrikant
Materiaal
meer... minder
Kleur
meer... minder
Type slot
meer... minder

Post brievenbus

Post brievenbus kopen? Bij MijnIJzerwaren ben je aan het juiste adres! Met het ruime assortiment brievenbussen vind je hier degene waar je naar op zoek bent! Hieronder vind je kwalitatieve post brievenbussen van merken als Allux, Bobi en Hardbrass. Snel de juiste brievenbus vinden? Gebruik de keuzehulp hiernaast!

  • Topkwaliteit brievenbussen en postkasten!
  • Gratis verzending vanaf €39!
  • Vind jouw brievenbus met de handige keuzehulp!

Voordelen van een post brievenbus

Een post brievenbus is uiteraard bedoeld om je post te kunnen ontvangen. Het belangrijkste voordeel van een brievenbus is dat je deze buitenshuis plaatst. Zo hoef je geen gleuf in jou voordeur te maken om jouw post te kunnen ontvangen. Dit voorkomt dat warmte het huis verlaat wanneer er post naar binnen wordt gedrukt. Ook kan een staande brievenbus of wandbrievenbus handig zijn voor als je huisdieren hebt. De post valt zo niet in huis op de grond waardoor jouw huisdieren er niet bij kunnen komen.

Vrijstaande brievenbus

Een vrijstaande brievenbus, ook wel staande brievenbus genoemd, is ideaal wanneer je jouw brievenbus bijvoorbeeld op jouw oprit wilt zetten. Deze brievenbussen kun je monteren op daarbij horende statieven. Wanneer je een vrijstaande brievenbus gaat plaatsen kies je vaak voor achteruitname. Dat houd in dat je de post via een klep aan de achterzijde van de brievenbus kunt halen. 

Wandbrievenbus

We begrijpen het goed wanneer je een post brievenbus het liefste aan jouw muur bevestigd naast de voordeur. Zo'n brievenbus wordt ook wel een wandbrievenbus genoemd. Wanneer je op zoek bent naar een brievenbus die je aan de muur wilt hangen, dan is het belangrijk te kiezen voor een brievenbus waarbij het mogelijk is om de post aan de voorzijde uit te nemen. Wandbrievenbus zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en materialen. Zo vind je RVS brievenbussen, maar ook zwarte brievenbussen voor een moderne uitstraling. 

Post brievenbus kopen

We hopen dat je aan de hand van bovenstaande info en keuzehulp de brievenbus voor jouw situatie hebt kunnen vinden. Heb je nog vragen over een van de brievenbussen of de montage daarvan? Geen probleem, neem gerust contact op met de klantenservice voor gericht advies.