Filteren op
Prijs
Fabrikant
Materiaal
Kleur
Lengte (in mm)
Breedte (in mm)
Hoogte (in mm)
Dikte (in mm)
Diameter (in mm)
Draadmaat
M M
Torxmaat
Uitvoering
Kopmaat
Aantal meters per rol
Meetlengte in cm
Gewicht
kg kg
Verfinhoud in ml
Klembereik (in mm)
Bandbreedte
Opberglengte (cm)
Filter

Hamer

Hamer kopen? MijnIJzerwaren.nl heeft een uitgebreid assortiment in professionele hamers. Er is altijd een hamer die precies voldoet aan jouw wensen. In ons assortiment hebben wij hamers van topmerken zoals Stanley, Habero, Gedore en 4tecx. Veel van de hamers binnen het assortiment zijn voorraad artikelen en dus supersnel bij jout thuis of op de zaak bezorgd! Met het menu filter je eenvoudig naar de hamer die je nodig hebt voor jouw klus!

  • Van klauwhamers tot moker hamers!
  • Supersnel thuis bezorgd!
  • Topkwaliteit merken als Stanley & Gedore!

Hamer bestellen

Of je nou een hamer nodig hebt om spijkers te verwijderen, of een rubberen hamer voor een klein klusje: bij MijnIJzerwaren.nl profiteer je altijd van supersnelle bezorging, ook ‘s avonds! We hebben de meest gebruikte soorten hamers netjes voor je een rijtje gezet:

- Bankhamer: een normale hamer, in verschillende maten.

- Klauwhamer: een hamer om spijkers uit materiaal te trekken, ideaal voor timmerwerk.

- Moker: voor slopen en bestraten. Eventueel met rubberen kop.

- Rubber hamer: ideaal voor bestratingswerk (rechtslaan van tegels)

- Kunststof montagehamer: dankzij de kop van kunststof ideaal als je geen materiaal wilt beschadigen.

Klauwhamer, voorhamer, bankhamer of moker

Iedere doe-het-zelver of professional weet dat hamers onmisbaar zijn bij elke klus. Kleine hamertjes voor een spiegeltje of schilderijtje, of grote hamers voor het betere sloopwerk. In de MijnIJzerwaren shop tref je alle soorten hamers. Wanneer je op zoek bent naar een metalen, glasfiber of grafieten steel, ben je hier aan het beste adres.

Hamer kopen; waar let ik op?

Bij het kopen van een hamer ga je natuurlijk eerst na voor welke klus je de hamer wilt gaan gebruiken. Voor timmerwerk kies je bijvoorbeeld een andere hamer als voor straatwerk. Daarnaast kun je ook letten of de afmetingen en het gewicht van de hamer. Des te lichter de hamer, des te minder kracht het kost deze te gebruiken. Echter, kun je je voorstellen dat bijvoorbeeld het inslaan van spijkers sneller zal gaan met een wat zwaardere hamer.

Advies over hamers

Ons vakkundige team helpt u graag bij het maken van de beste keuze. Wil je meer informatie over hamers? Stel dan je vraag via Whatsapp op 085 - 225 0015 of bel gratis naar 085 - 225 0015. Ook geven we online uitgebreid advies over welke hamer geschikt is voor jouw klus! Ben je naast een nieuwe hamer ook op zoek naar ander handgereedschap? In het assortiment handgereedschap vind je al het handgereedschap voor jouw klus!