Filteren op
Prijs
Fabrikant
Materiaal
Kleur
Lengte (in mm)
Breedte (in mm)
Hoogte (in mm)
Dikte (in mm)
Diameter (in mm)
Draadmaat
M M
Torxmaat
SKG keurmerk
Draairichting
Met anti-slip
Uitvoering
Aantal meters per rol
Meetlengte in cm
Gewicht
kg kg
Verfinhoud in ml
Verpakking
Klembereik (in mm)
Bandbreedte
Opberglengte (cm)
Lengte op rol
Filter

Profielen

Profielen kopen voor jouw klus? Dan ben je bij MijnIJzerwaren aan het juiste adres! MijnIJzerwaren heeft een ruim assortiment profielen van betrouwbare merken als GB, Ellen en 4Tecx. Veel van onze profielen zijn direct uit voorraad leverbaar en dus supersnel bij jou thuis bezorgd! Profielen kopen doe je bij MijnIJzerwaren.nl. Met het menu filter je eenvoudig naar het soort profielen dat je zoekt!

Wat zijn profielen

Profielen is een erg breed begrip en de verschillende soorten profielen hebben dan ook uiteenlopende doeleinden. Zo tref je hieronder profielen aan die zijn bedoeld voor het voorkomen van tocht in huis. Verder zijn er profielen als anti-inbraakstrips, die het inbrekers extra lastig zullen maken bij het forceren van een raam of deur. Daarnaast zijn er ook bouwprofielen zoals hoekprofielen, welke voor uiteenlopende klussen in de bouw worden ingezet.

Profielen kopen

Profielen zijn er in vele soorten en maten. Hieronder in het assortiment vind je alles wat je nodig hebt. Ben je gericht op zoek? Filter dan hiernaast in het menu naar de juiste categorie voor jou. MijnIJzerwaren.nl verkoopt bouwprofielen, beschermingsprofielen, anti-inbraak strips, tochtprofielen en afdichtingsprofielen.

Advies nodig over profielen?

Kun je iets niet vinden of heb je vragen of wil je advies over welk profiel jij het beste kunt kiezen? Geen probleem. Ons vakkundige klantenservice team staat voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Je kunt contact opnemen per telefoon, mail, chat of WhatsApp op het nummer 085 - 225 0015.

  • Geen extra verzendkosten voor lengtes vanaf bestellingen boven € 150,-

Uitgelicht

Anti-inbraakstrips

Voor- en achterdeuren blijven onder inbrekers een populaire plek voor het binnendringen van de woning. Met een secustrip maak je het de inbrekers extra lastig!

Tochtstrips

Tocht en koude lucht wat langs je deur naar binnen komt is natuurlijk onprettig en verhoogt je energie kosten. Met strips in allerlei vormen en maten voorkom je dit!