Filteren op

Prijs
0 75
Fabrikant
Materiaal
meer... minder
Kleur
meer... minder
Type slot
meer... minder

Opvangkasten

Opvangkast kopen? Bij MijnIJzerwaren ben je aan het juiste adres. Hieronder vind je opvangkasten van het kwalitatieve merk Allux. Vaak zijn de postopvang kasten direct uit voorraad leverbaar en dus supersnel bij jou thuis bezorgd! Bekijk hieronder direct de witte of zwarte opvangkast en kies degene die het beste past bij jou thuis!

  • Topkwaliteit Allux opvangkasten
  • Gemakkelijk post op de vloer voorkomen!
  • Voor 21:00 besteld? Volgende dag in huis!

Wat is een opvangkast?

Een Allux opvangkast monteer je aan de binnenkant van de deur. Het zal de post netjes opvangen en voorkomen dat de vloer bezaaid ligt met post. Postopvangkasten worden vaak gebruik bij bedrijven die veel post ontvangen of bij mensen thuis die willen voorkomen dat de hond met de post er vandoor gaat.

Hoe werkt de montage?

Een opvankast is eigenlijk erg gemakkelijk te monteren. Je plaatst de opvangkast aan de binnenzijde van de voordeur over de gleuf waar de post door naar binnen komt. De postkast heeft een opening van 345x38mm. Aan de achterzijde van de opvangkast is het voorzien van 4 gaatjes waardoor je het kunt vastschroeven op de deur. Aan de voorzijde is het deurtje voorzien van een slotje waardoor de post bereikbaar is met een van de meegeleverde sleuteltjes.

Postopvangkast kopen?

Een nieuwe postopvangkast bestel je gemakkelijk en snel bij MijnIJzerwaren.nl. Heb je vragen over een van de opvangkasten? Geen probleem, neem gerust contact op met de klantenservice voor gericht advies. Naast opvangkasten hebben we ook een breed assortiment postkasten