helpdesk

Heb je vragen?

 • phoneBel 085 - 225 0015
 • phoneStuur een E-mail
 • phoneWhatsApp 06 - 28 94 98 51
 • phoneStel je vraag op Facebook
 • phoneStel je vraag op Twitter

Meubelbeslag

Meubelbeslag

Op zoek naar een nieuwe meubelgreep, meubelknop of scharnier? Die vind je hier. Dit meubelbeslag is geschikt voor lades en deuren in kasten en andere meubels. 

Lees verder

Meubelbeslag Er zijn 249 producten

Subcategorieën

 • Meubelscharnieren

  Meubelscharnieren voor kastdeuren nodig? Hier vind je DX Easy-on scharnier. Mooi en robuust voor deuren en deurtjes. 

 • Meubelknoppen

  Bestel hier meubelknoppen voor kasten, deuren en lades. In verschillende kleuren en maten. Voordelig en snel op Mijnijzerwaren.nl!

 • Meubelgrepen

  Meubelgreep voor een lade nodig? Bestel uit ons assortiment meubelgrepen! Voor zowel kasten, lades als deuren.

per pagina
Toont 1 - 21 van de 249 items
 • € 1,32 In voorraad
  € 1,32

  Blum CLIP 100°-scharnier 71M2550:- Vernikkeld metalen scharnier, openingshoek 100°.- Vol opdek (hoekaanslag), - rechte arm,- stalen schroeftop.- Met zelfsluitmechanisme (veer).

 • € 1,55 In voorraad
  € 1,55

  Blum CLIP 100°-scharnier 71M2750:- Vernikkeld metalen scharnier, openingshoek: 100°.- Inliggende aanslag,- 18 mm gebogen arm,- stalen schroeftop.- Met zelfsluitmechanisme (veer),

 • € 2,07 In voorraad
  € 2,07

  Blum CLIP 110°-scharnier 71T3550: - Vernikkeld metalen scharnier, openingshoek: 110°.- Vol opdek (hoekaanslag),- rechte arm,- stalen schroeftop.- Met veer (zelfsluitmechanisme).

 • € 5,34 In voorraad
  € 5,34

  Blum CLIP 170°-scharnier 71T6550. - vernikkeld metalen scharnier, openingshoek: 170°.- Vol opdek (hoekaanslag),- rechte arm,- stalen schroeftop- met zelfsluitmechanisme (veer).

 • € 0,72 In voorraad
  € 0,72

  - Vernikkeld zink, met hoogteverstelling: ± 3 mm. - Montage met voorgemonteerde systeemschroeven: ø 6 mm.- Verdikking: 0 mm, hoogte: 8,5 mm.

 • € 0,96 In voorraad
  € 0,96

  Blum Kruismontageplaat 175H7100 V50 - Vernikkeld zink, met hoogteverstelling: ± 2 mm.- Verdikking: 0 mm, hoogte: 8,5 mm.- kruisplaat

 • € 26,59 In voorraad
  € 26,59

  Hoogwaardige meubelknoppen van Formani gemaakt van roestvast staal met een mat roestvast staal finish. De trendy BASICS serie is te verkrijgen in diverse kleuren en is een perfecte collectie voor wie of welk object dan ook! Het design wordt gekenmerkt door eenvoud simpliciteit en puurheid. De collectie biedt meerdere budgetoplossingen waardoor deze niet...

 • € 11,15 In voorraad
  € 11,15

  Hoogwaardige schuifdeurkommen van Formani gemaakt van roestvast staal met een mat roestvast staal finish. De trendy BASICS serie is te verkrijgen in diverse kleuren en is een perfecte collectie voor wie of welk object dan ook! Het design wordt gekenmerkt door eenvoud simpliciteit en puurheid. De collectie biedt meerdere budgetoplossingen waardoor deze...

 • € 3,99 In voorraad
  € 3,99

  Deze meubelknop met bloemmotief in een grijze uitvoering heeft een diameter van 25 mm. Het meubelbeslag van Intersteel kenmerkt zich door en goede kwaliteit en bijzondere ontwerpen. Het meubelbeslag is verkrijgbaar in diverse kleuren en afmetingen, voor iedere interieurstijl een passend ontwerp.

 • € 4,57 In voorraad
  € 4,57

  Deze vierkante meubelknop in een grijze uitvoering heeft een breedte en hoogte van 26 mm. Het meubelbeslag van Intersteel kenmerkt zich door en goede kwaliteit en bijzondere ontwerpen. Het meubelbeslag is verkrijgbaar in diverse kleuren en afmetingen, voor iedere interieurstijl een passend ontwerp.

 • € 7,65 In voorraad
  € 7,65

  Deze meubelknop in een grijze uitvoering heeft een diameter van 35 mm. Het meubelbeslag van Intersteel kenmerkt zich door en goede kwaliteit en bijzondere ontwerpen. Het meubelbeslag is verkrijgbaar in diverse kleuren en afmetingen, voor iedere interieurstijl een passend ontwerp.

 • € 6,36 In voorraad
  € 6,36

  Deze meubelknop in een grijze uitvoering heeft een diameter van 30 mm. Het meubelbeslag van Intersteel kenmerkt zich door en goede kwaliteit en bijzondere ontwerpen. Het meubelbeslag is verkrijgbaar in diverse kleuren en afmetingen, voor iedere interieurstijl een passend ontwerp.

 • € 5,94 In voorraad
  € 5,94

  Deze meubelknop in een grijze uitvoering heeft een diameter van 25 mm. Het meubelbeslag van Intersteel kenmerkt zich door en goede kwaliteit en bijzondere ontwerpen. Het meubelbeslag is verkrijgbaar in diverse kleuren en afmetingen, voor iedere interieurstijl een passend ontwerp.

 • € 4,67 In voorraad
  € 4,67

  Deze meubelknop in een chromen uitvoering is naderhand geborsteld, waardoor het een matte uitstraling krijgt. Deze ronde knop heeft een diameter van 44 mm. Het meubelbeslag van Intersteel kenmerkt zich door en goede kwaliteit en bijzondere ontwerpen. Het meubelbeslag is verkrijgbaar in diverse kleuren en afmetingen, voor iedere interieurstijl een passend...

 • € 4,08 In voorraad
  € 4,08

  Een ovale meubelknop met achterplaat in een mat chromen uitvoering. Het meubelbeslag van Intersteel kenmerkt zich door een goede kwaliteit en bijzondere ontwerpen. Het meubelbeslag is verkrijgbaar in diverse kleuren en afmetingen, voor iedere interieurstijl een passend ontwerp.

 • € 4,08 In voorraad
  € 4,08

  Deze paddenstoel meubelknop is uitgevoerd in mat chroom en heeft een diameter van 27 mm. Het meubelbeslag van Intersteel kenmerkt zich door een goede kwaliteit en bijzondere ontwerpen. Het meubelbeslag is verkrijgbaar in diverse kleuren en afmetingen, voor iedere interieurstijl een passend ontwerp.

 • € 2,88 In voorraad
  € 2,88

  Een bijzondere meubelknop/-greep in een mat chromen uitvoering. Het meubelbeslag van Intersteel kenmerkt zich door een goede kwaliteit en bijzondere ontwerpen. Het meubelbeslag is verkrijgbaar in diverse kleuren en afmetingen, voor iedere interieurstijl een passend ontwerp.

 • € 5,26 In voorraad
  € 5,26

  Deze bolle meubelknop is uitgevoerd in mat chroom en heeft een diameter van 30 mm. Het meubelbeslag van Intersteel kenmerkt zich door een goede kwaliteit en bijzondere ontwerpen. Het meubelbeslag is verkrijgbaar in diverse kleuren en afmetingen, voor iedere interieurstijl een passend ontwerp.

 • € 2,96 In voorraad
  € 2,96

  Deze platte meubelknop is uitgevoerd in mat chroom en heeft een diameter van 36 mm. Het meubelbeslag van Intersteel kenmerkt zich door een goede kwaliteit en bijzondere ontwerpen. Het meubelbeslag is verkrijgbaar in diverse kleuren en afmetingen, voor iedere interieurstijl een passend ontwerp.

 • € 2,54 In voorraad
  € 2,54

  Deze platte meubelknop is uitgevoerd in mat chroom en heeft een diameter van 28 mm. Het meubelbeslag van Intersteel kenmerkt zich door een goede kwaliteit en bijzondere ontwerpen. Het meubelbeslag is verkrijgbaar in diverse kleuren en afmetingen, voor iedere interieurstijl een passend ontwerp.

 • € 11,43 In voorraad
  € 11,43

  Deze paddenstoel meubelknop met achterplaat is uitgevoerd in chroom en heeft een diameter van 30 mm. Het meubelbeslag van Intersteel kenmerkt zich door een goede kwaliteit en bijzondere ontwerpen. Het meubelbeslag is verkrijgbaar in diverse kleuren en afmetingen, voor iedere interieurstijl een passend ontwerp.

Toont 1 - 21 van de 249 items
feedback
feedback
ideal
afterpay
visa
mastercard
paypal
bancontact
feedback
overboeking
feedback
feedback