Filteren op
Prijs
Fabrikant
Kleur
Lengte (in mm)
Breedte (in mm)
Hoogte (in mm)
Dikte (in mm)
Diameter (in mm)
Draadmaat
M M
Torxmaat
Aantal meters per rol
Meetlengte in cm
Gewicht
kg kg
Verfinhoud in ml
Verpakking
Klembereik (in mm)
Bandbreedte
Opberglengte (cm)
Filter

Behangplaksel

In het assortiment van MijnIJzerwaren vind je behangplaksel van het bekende merk Bison. Veel van onze lijm producten zijn direct uit voorraad leverbaar en dus supersnel bij jou thuis bezorgd! Behangplaksel kopen doe je bij MijnIJzerwaren.nl

Twijfel je welke lijm je nodig hebt?

Doe de keuzehulp en vind de lijm die geschikt is voor jouw klus!

Behangplaksel kopen

Behangplaksel van Bison is geschikt voor normaal en zwaar behang en verkrijgbaar in een verpakking van 125 GR. Je kunt de inhoud mengen met water om de lijm klaar te maken. Deze behanglijm is gemakkelijk aan te brengen en klontert niet. Na drogen is de kleur van de lijm transparant.

Behangen: wat heb ik nodig?

Als je gaat behangen is het belangrijk dat je alle juiste spullen bij de hand hebt. Zo maak je het behangen een een stuk gemakkelijker en kijk je snel met trots naar jouw nieuw behangen muur! Bekijk ook in ons assortiment gereedschap de behangnadenrollers en behangafstekers.

Advies over behanglijm?

Heb je vragen over behanglijm? Geen probleem. Ons klantenservice team staat voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Je kunt contact opnemen per telefoon, mail, chat of WhatsApp op het nummer 085 - 225 0015. Ook geven we uitgebreid advies op onze adviespagina over lijmen!