Filteren op
Prijs
Fabrikant
Materiaal
Kleur
Met of zonder veer
Draairichting
Vorm voorplaat
Lengte (in mm)
Breedte (in mm)
Hoogte (in mm)
Filter

Briefplaat met schacht

Briefplaat met schacht kopen? Bij MijnIJzerwaren.nl is er ruime keuze uit AMI briefplaten in diverse afmetingen. Voorzien van tochtstrip en uitstekende water- en windwerendheid dankzij het Climate Comfort systeem. Veel van onze AMI briefplaten met schacht zijn direct uit voorraad leverbaar en dus supersnel bezorgd!

  • Briefplaat met schacht, ideaal voor kuststof maar ook voor houten deuren!
  • Topkwaliteit briefplaten van merken als AMI en AXA!
  • Artikel op voorraad? Voor 21:00 besteld = morgen in huis!

Wat is een briefplaat met schacht?

Een briefplaat met schacht bestaat uit een briefplaat voor de buitenzijde van de deur, een tochtwering voor aan de binnenzijde en daartussen een kunststof schacht ter verbinding. De briefplaat welke aan de buitenkant wordt gemonteerd, is voor geveerd zodat het automatisch weer dichtvalt. De tochtwering aan de binnenzijde zal tocht zoveel mogelijk voorkomen en de schacht zorgt ervoor dat de post bij holle kunststof deuren niet in de deur kan belanden. 

Waar let ik op? 

Wil je een briefplaat met schacht vervangen? Dan wil je deze vaak 1 op 1 vervangen zodat je niet opnieuw hoeft te boren of te zagen in de deur. Het eerste waar je op let is het uiterlijk van de briefplaat. Zo kun je vaak al nagaan welk merk het betreft. Daarnaast is ook de schroefafstand belangrijk. Wanneer deze overeenkomt met jouw vorige briefplaat, dan kun je deze vervangen zonder nieuwe bevestigingsgaten te boren. Ook de grootte van de postgleuf en de deurdikte zijn belangrijk maten om rekening mee te houden.   

AMI briefplaat

Ami Briefplaat EP975 is bij MijnIJzerwaren.nl in verschillende maten verkrijgbaar. Deze briefplaat met schacht is geschikt voor ’holle’ deuren van kunststof en aluminium. Ook in standaard houten deuren is deze luxe briefplaat natuurlijk uitstekend te gebruiken. Geleverd met bevestigingsmateriaal en verende briefklep. Dat betekent geen klepperende brievenbus meer! Meet de deurdikte goed op om te weten of dit artikel geschikt is voor jouw deur. 

Brievenbus met schacht kopen

Bestel jouw ami brievenbus direct uit voorraad bij MijnIJzerwaren.nl! Heb je meer informatie nodig over onze brievenbussen met schacht of een van de andere briefplaten? Stel dan je vraag via Whatsapp op 085 - 225 0015 of bel gratis naar 085 - 225 0015.