Inbraakwerende deurnaalden

Inbraakwerende deurnaald kopen? Deze vind je bij MijnIJzerwaren.nl. Hieronder vind je inbraakwerende deurnaalden van het kwalitatieve merk Alprokon. Deurnaalden zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en maten. Met het menu filter je eenvoudig naar de deurnaald die je zoekt. Veel van de inbraakwerende deurnaalden zijn direct uit voorraad leverbaar en dus supersnel bij jou thuis of op de zaak bezorgd!

  • Topkwaliteit deurnaalden van het merk Alprokon!
  • Deurnaald op voorraad? Supersnel thuis bezorgd!
  • Kom je er niet uit? Advies op maat!

Wat is een inbraakwerende deurnaald?

Wat maakt een deurnaald inbraakwerend? Een deurnaald is een deur omsluitend aluminium profiel dat zorgt voor een afsluiting tussen dubbele deuren. Deurnaalden zijn verkrijgbaar in verschillende varianten. Wil je een deurnaald plaatsen op jouw dubbele buitendeur? Dan doe je er goed aan te kiezen voor een inbraakwerende deurnaald. Deze zal tocht voorkomen en heeft daarnaast een inbraakwerende functie. Zo zijn inbraakwerende deurnaalden voorzien van een geïntegreerde meerpuntssluiting. Daarnaast maakt de flens van de deurnaald het al lastig voor de inbreker om het slot te bereiken. 

Wat zijn de voordelen? 

Het voordeel van een deurnaald is natuurlijk de naadloze afsluiting tussen de dubbele deuren die je wilt creëren. Een inbraakwerende deurnaald zorgt er allereerst voor dat er geen warme lucht het huis verlaat wanneer de deuren gesloten zijn. Daarnaast heeft het uiteraard ook de inbraakwerende functie. De flenzen en de geïntegreerde meerpuntssluiting maken dat deze deurnaalden SKG*** zijn gekeurd. Zo biedt het weerstand tegen zware gereedschappen en inbrekers zullen minimaal 5 minuten bezig zijn met het forceren van de deurnaald. 

De verschillende soorten deurnaalden

Een deurnaald is dus de sluiting tussen twee dubbele deuren.  Een deurnaald voor binnendeuren heeft verder geen sluiting erin. Wanneer je een deurnaald op een buitendeur gaat plaatsen dan doe je er goed aan te kiezen voor een inbraakwerende deurnaald. Naast inbraakwerende deurnaalden zijn er ook brandwerende deurnaalden. Deze zijn geschikt voor het plaatsen op binnendeuren waar brandvertraging gewenst is. Inbraakwerende deurnaalden zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes en met verschillende meerpuntssluitingen. Daarnaast is ook de draairichting bij het bestellen van een deurnaald van belang. Bij elke deurnaald op de website staat vermeld voor welke draairichting het geschikt is. Daarnaast staat bij elk artikel ook als tweede afbeelding de draairichtingen die vanuit Alprokon worden gehanteerd. 

Deurnaald kopen?

Jouw inbraakwerende deurnaald met slot bestel je gemakkelijk en snel bij MijnIJzerwaren.nl. Heb je vragen over een van de deurnaalden of welke je het beste kunt kiezen voor jouw situatie? Geen probleem, neem gerust contact op met de klantenservice voor gericht advies.