Filteren op
Prijs
Fabrikant
Materiaal
Kleur
Lengte (in mm)
Breedte (in mm)
Hoogte (in mm)
Dikte (in mm)
Diameter (in mm)
Draadmaat
M M
Torxmaat
Uitvoering
Aantal meters per rol
Meetlengte in cm
Gewicht
kg kg
Verfinhoud in ml
Klembereik (in mm)
Bandbreedte
Opberglengte (cm)
Filter

Kluizen

Kluis kopen? Heb je belangrijke documenten, foto's of sleutels die je graag wilt beveiligen? Stop het in een kluis! MijnIJzerwaren.nl heeft een ruim aanbod van topmerken Yale en de Raat Security en biedt verschillende types zoals inbraakwerende en brandwerende kluizen en sleutelberging. Veel van de kluizen zijn binnen een aantal werkdagen leverbaar zodat je snel je kostbaarheden op kunt bergen. Met het menu filter je eenvoudig naar de kluis die je zoekt of bekijk onderaan deze pagina direct het complete assortiment!

Hoe werkt een kluis?

In een kluis bewaar je kostbaarheden tegen inbraak en mogelijk ook tegen brand. Uiteraard is het belangrijk een kluis op een goede plek en juiste methode te verankeren. Lees ook onze blog waar een kluis te plaatsen in huis. Het verankeren zorgt ervoor dat de inbrekers geen kans krijgen de kluis in zijn geheel mee te nemen. Kluizen zijn voorbereid op vloer en/of wandverankering. Dit houdt in dat de kluis op de vloer of aan de wand verankerd kan worden. In ons assortiment vind je elektronische kluizen en kluizen met een sleutelslot. Elektronische kluizen zijn te openen met doormiddel van een code en het elektronische display. Kluizen met een sleutelslot zijn te openen met de sleutel.  

Kluizen inbraakwerend en brandwerend

Hieronder in het assortiment vind je ruim 250 verschillende kluizen. Wanneer je jouw kostbaarheden tegen diefstal wilt beveiligen, dan doe je er goed aan een inbraakwerende kluis te kopen. Deze kluizen zijn voorbereid op vloer en/of wandverankering. Vind je naast inbraakwerendheid ook de brandwerendheid van belang? Neem dan een kijkje bij de inbraak en brandwerende kluizen

De voordelen van kluizen

Een kluis in huis of op jouw werk heeft natuurlijk tal van voordelen. Allereerst zorgt het voor beveiliging van jouw waardevolle bezittingen. Bij waardevolle spullen kun je denken aan materialen met een hoge economische waarde, maar bijvoorbeeld ook bezittingen of herinneringen aan dierbaren die je lief hebt. Door deze spullen in een kluis op te bergen kun je op een vertrouwde manier jouw huis verlaten. De kluis zal ervoor zorgen dat de spullen zijn beschermd tegen diefstal en wanneer je kiest voor een brandwerende kluis zullen de spullen ook beschermd zijn bij een beginnende brand. Ook privacy is een groot gemak wat een kluis voor jou kan bieden. Zo zullen medebewoners niet tussen bijvoorbeeld waardevolle documenten van jou kunnen kijken. Benieuwd naar alle voordelen die een kluis voor jou kan hebben? Lees het op onze blog; de voordelen van  een kluis

Topmerken voor de scherpste prijzen

Wanneer je een kluis koopt wil je uiteraard topkwaliteit in huis halen. Bij MijnIJzerwaren vind je topkwaliteit kluizen van merken als De Raat en Yale. Met het menu hiernaast filter je eenvoudig op het type kluis of het merk van de kluis waar je naar op zoek bent. Altijd scherp geprijsd en snel leverbaar. 

Een kluis met cijfercode voor optimale veiligheid

Het voordeel van een kluis met cijfercode is dat de sleutels niet beheerd hoeven te worden. Wanneer je iemand tijdelijk toegang wilt verlenen tot de kluis hoef je hem geen fysieke sleutel te overhandigen maar kun je hem met de code toegang verlenen. Wanneer je de toegang vervolgens wilt ontzeggen kun je de code van de kluis wijzigen en zo hoef je niet achter de fysieke sleutel aan te zitten. Veel elektronische kluizen met cijfercode zijn ook nog te openen met een noodsleutel. Ben je bang dat de batterijen op gaan van het elektronische slot? Uiteraard is hier rekening mee gehouden zodat de kluis geopend kan worden met een noodbatterij om vervolgens de batterijen te kunnen vervangen. 

Kleine en grote kluizen van de beste kwaliteit

Binnen het assortiment kluizen vind je verschillende maten kluizen met uiteenlopende certificaten en waardebergingen. Zo zul je ook zien dat de prijs waarvoor we een kluis aan kunnen bieden ook te maken zal hebben met de kwaliteit. Een goed slot in de kluis kost immers geld. Daarom is het belangrijk bij het kopen van een kluis goed in overweging te nemen wat je wilt gaan opbergen en wat hierbij de gewenste waardeberging is. Meet van te voren ook goed op of de kluis die je wilt gaan kopen past op de beoogde plek voor het plaatsen van de kluis. Met het menu filter je eenvoudig op de maat de je nodig hebt! 

Kluis kopen?

Een kluis kopen doe je bij MijnIJzerwaren! Bekijk hieronder direct het uitgebreide assortiment kluizen of filter met het menu direct naar de kluis die je zoekt. Heb je toch nog vragen over jouw situatie of over een van de kluizen in het assortiment? Geen probleem, onze klantenservice helpt graag verder met gericht advies. 

Keuzehulp kluizen

  • Keuze uit meer dan 250 verschillende kluizen!
  • Supersnel bij jou thuis bezorgd!
  • Waardevolle spullen veilig opbergen!
  • Topkwaliteit van merken als De Raat en Yale!