Filteren op
Prijs
Fabrikant
Materiaal
Kleur
Lengte (in mm)
Breedte (in mm)
Hoogte (in mm)
Dikte (in mm)
Diameter (in mm)
Draadmaat
M M
Torxmaat
Uitvoering
Aantal meters per rol
Meetlengte in cm
Gewicht
kg kg
Verfinhoud in ml
Klembereik (in mm)
Bandbreedte
Accuspanning
Opberglengte (cm)
Filter

Meetgereedschap

Meetgereedschap is enorm belangrijk, welke klus je ook gaat uitvoeren. Hiermee zorg je voor het beste resultaat. Welk meetinstrument je gebruikt, verschilt per klus. MijnIJzerwaren.nl heeft een groot assortiment meetgereedschappen zoals: rolmaten, duimstokken, waterpassen, afstandmeters en andere meetinstrumenten.

  • Van rolmaten tot landmeters!
  • Op voorraad? Supersnel bij jou thuis bezorgd!
  • Topmerken als Stanley en Sola!
  • Advies op maat van de klantenservice!

Welk meetgereedschap heb ik nodig?

Om te bepalen welk meetgereedschap je nodig hebt, is vooral de afstand belangrijk. Voor korte afstanden gebruik je meestal een duimstok, schuifmaat of een rolmaat. Voor lange stukken (tot 50 meter) gebruik je een afstandsmeter. Met een druk op de knop meet een laser de afstand tot de muur. Het is ook mogelijk om hoogtes en breedtes op te meten. Hierdoor is een afstandsmeter ook heel handig om te bepalen hoeveel verf of behang je nodig hebt. Hiernaast in het menu filter je gemakkelijk naar het juiste meetgereedschap.

Diverse soorten

Elk meetgereedschap heeft zijn eigen voordelen en is geschikt voor specifieke klussen. Veruit de meest bekende onder doe-het-zelvers en vakmannen is de rolmaat. Deze zelf oprollende banden zijn zeer gemakkelijk in het gebruik en ook vast te zetten op een bepaalde afstand. Dit kan handig zijn wanneer er vaak een zelfde lengte exact gemeten moet worden. Bij meetgereedschap wordt er vaak alleen gedacht aan gereedschap om afstanden te meten. Echter hebben waterpassen, temperatuurmeters en vochtigheidsmeters andere doeleinden.

Meetgereedschap kopen?

Bestel je meetgereedschap direct uit onze voorraad bij MijnIJzerwaren.nl Dankzij onze supersnelle levering kan je snel aan de slag. Check hier ons advies voor meetgereedschappen. Heb je toch meer informatie nodig over onze meetgereedschappen? Stel dan je vraag via Whatsapp op 085 - 225 0015 of bel gratis naar 085 - 225 0015.