Allux Brievenbus

Allux brievenbus kopen? Goede keuze! Allux is een van de toonaangevende merken in Nederland als het gaat om brievenbussen en postkasten. Bekijk hieronder het complete assortiment en filter met het menu naar de Allux brievenbus die je zoekt! Doe de keuzehulp hiernaast en vind met een aantal vragen jouw perfecte brievenbus!

  • Topkwaliteit Allux brievenbussen, postkasten en pakketbrievenbussen!
  • Vind gemakkelijk de juiste brievenbus met de handige keuzehulp!
  • Scherp geprijsd en zorgvuldig verzonden!

Over Allux

Allux is een Deens merk opgericht in 1963 en levert sinds de oprichting hoogwaardige brievenbussen voor alle soorten gebouwen. Allux levert kwalitatieve brievenbussen tegen scherpe prijzen en dat maakt de brievenbussen van Allux internationaal erg populair. De producten van Allux zijn uitvoerig getest en voldoen aan de strenge eisen van kwaliteitscertificaten. 

Verschillende soorten Allux brievenbussen

Binnen het assortiment Allux brievenbussen vind je verschillende soorten. Zo kunnen de brievenbussen uiteraard verschillen in vorm en kleur. Allux heeft veel verschillende vormen en kleuren zodat ook jouw gewenste design er tussen zit.  Veel van de brievenbussen zijn geproduceerd van verzinkt staal. Ook vind je modellen terug welke zijn uitgevoerd met een RVS klep. 

Wanneer je een Allux brievenbus gaat kopen is het belangrijk op te kijken naar de montagewijze. Wil je de brievenbus aan de wand monteren of op een bijhorend statief? Bij elke brievenbus op de productpagina vind je ook het bijhorende statief!

Materiaal brievenbussen Allux

Allux streeft naar topkwaliteit brievenbussen en dat maakt dat het merk inmiddels populair is in meer als 30 landen. De meeste brievenbussen zijn gemaakt van verzinkt staal. Het laagje zink zorgt voor een betere weersbestendigheid van de brievenbussen. Daarnaast zijn de brievenbussen voorzien van een poedercoating wat er ook voor zorgt dat de brievenbus vrij blijft van roest. Door het poedercoaten van de brievenbussen is er nauwelijks tot geen onderhoud nodig om er voor te zorgen dat de brievenbus probleemloos blijft werken. Wanneer je de brievenbus af en toe schoon maakt zal het lang mee gaan. 

Waarom kiezen voor een Allux brievenbus? 

De uitstekende kwaliteit van Allux brievenbussen maakt het een goede keuze wanneer je zoekt naar een nieuwe brievenbus. Daarnaast hebben we een breed assortiment met veel verschillende soorten en uitstralingen welke we scherp geprijsd aan weten te bieden. Allux heeft voor de brievenbussen verschillende statieven in het assortiment zodat je het naar jouw wens kunt monteren. 

Diverse kleuren en stijlen

Allux brievenbussen zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Bij het kopen van een brievenbus is de maat dan ook een belangrijke factor. Ontvang je dagelijks veel post? Dan kun je beter voor een brievenbus kiezen met een grotere ruimte voor het opvangen van de post. Naast de vorm en het formaat van de brievenbus is uiteraard ook de kleur belangrijk. Met het menu filter je eenvoudig op kleur die pas bij de rest van jouw deurbeslag of woning. 

Allux brievenbus kopen 

We hopen dat je aan de hand van bovenstaande informatie een goede keuze kunt maken tussen de verschillende Allux brievenbussen. Met de keuzehulp hierboven vind je door het beantwoorden van een aantal simpele vragen de brievenbus die je zoekt. Ben je ook benieuwd naar onze andere merken brievenbussen? Bekijk dan het complete assortiment brievenbussen! Heb je vragen over een van de brievenbussen? Geen probleem, onze klantenservice helpt je graag verder met gericht advies!

Er zijn 94 producten.

Item 1-24 van 94 in totaal item(s)