Filteren op
Prijs
Fabrikant
Maximale Deurbreedte
Montagewijze
Sluitkracht
Instelbare Eindslag
Sluitvertraging
Openingsdemping
Geschikt voor brand- en rookwerende deuren
Geschikt voor buitendeur
Type arm
Draairichting
Vrijloopfunctie
Instelbare Sluitsnelheid
Vastzetfunctie
Filter

Vrijloopdeurdranger

Vrijloopdeurdranger kopen? Vooral bij intensief gebruik van deuren waar ook brandveiligheid belangrijk is, is een vrijloopdeurdranger een mooie oplossing. Bekijk hieronder direct het complete assortiment vrijloopdeurdrangers. Je vindt hier uitsluitend topkwaliteit van merken als Dormakaba en Geze. Veel van de vrijloopdeurdrangers zijn voorraad artikelen waardoor het supersnel bezorgd kan worden! 

Keuzehulp deurdrangers

Wat is een vrijloopdeurdranger?

Een vrijloopdeurdranger is een deurdranger die in normale situaties geen invloed heeft op de werking van de deur. Vrijloopdeurdrangers treden pas in werking bij brand of andere calamiteiten. Bij brand of rookontwikkeling zal de vrijloopdeurdranger de deur doen sluiten waardoor de brand en de rook zich minder snel verspreiden. Wanneer er geen brand is, zal de deurdranger geen weerstand bieden. Vooral bij deuren die intensief gebruikt worden, bijvoorbeeld in de zorg, is een vrijloopdeurdranger erg handig en goed voor de brandveiligheid.

Verschillende soorten vrijloopdeurdrangers

Zoals je hieronder in het assortiment kunt zien zijn er verschillende types vrijloopdeurdrangers. De verschillen tussen de TS99 FL-N en de TS99 FL-K is met name de montagewijze hoe deze gemonteerd dient te worden. Ook vind je een Geze vrijloopdeurdranger en de TS99 FLR met geïntegreerde rookmelder. Bij elke vrijloopdeurdranger op de site vind je uitgebreide documentatie over de werking en installatie.

Vrijloopdeurdranger kopen?

Een vrijloopdeurdranger kopen doe je bij MijnIJzerwaren! Veel van onze vrijloopdeurdrangers zijn voorraad artikelen en supersnel leverbaar! Met het menu filter je eenvoudig naar de deurdranger die je nodig hebt. Kom je er toch niet helemaal uit welke geschikt is, of heb je een andere vraag over een van de deurdrangers? Geen probleem, ons klantenservice team helpt graag verder met gericht advies!