Filteren op
Prijs
Fabrikant
Doornmaat
Vorm voorplaat
Materiaal voorplaat
Type slot
Draairichting
Dagschoot omkeerbaar?
Krukgat
Voorplaat lengte
Voorplaat breedte
Totale slotkastdiepte
Materiaal nachtschoot
Materiaal dagschoot
Sluitplaat meegeleverd?
Type vergrendeling
WC Maat
Filter

Toilet- en badkamerslot

Ben je op zoek naar een badkamerslot of wc slot? Bij MijnIJzerwaren ben je aan het juiste adres voor toilet en badkamersloten. MijnIJzerwaren heeft kwalitatieve badkamerdeursloten in het assortiment van de merken Nemef, Lips en AXA. Veel van de toiletsloten zijn voorraad artikelen en dus supersnel bij jou thuis bezorgd.

Weet je niet precies welk slot je nodig hebt?

Beantwoord enkele simpele vragen en krijg het slot geadviseerd voor jou!

Wc slot kopen

Bij het kopen van je nieuwe badkamer of wc slot is het belangrijk de maten van je oude slot op te meten. Via de buttons hieronder vind je meer informatie over het opmeten van je badkamerslot. Onder andere de steekmaat en doornmaat is van belang voor het selecteren van het juiste slot. In het menu hiernaast filter je gemakkelijk naar de juiste maat!

Hulp nodig met het slot bestellen?

Heb je nog meer informatie nodig voor het vervangen van je badkamerslot? Stel je vraag via Whatsapp op 085 - 225 0015 of bel gratis naar 085 - 225 0015. Heb je naast een nieuw badkamerslot nog andere sloten nodig? Bekijk ons complete assortiment sloten! Ook geven we uitgebreid advies over insteeksloten en hoe deze gemeten moeten worden.