Acrylaatkit

Bij MijnIJzerwaren vind je acrylaatkit in het assortiment van bekende merken als Den Braven, 4Tecx en Bostik. Veel van onze kit producten zijn direct uit voorraad leverbaar en dus supersnel bij jou thuis bezorgd! Acrylaatkit bestellen doe je bij MijnIJzerwaren.nl

Op zoek naar de juiste kit?

Doe de keuzehulp en vind de kit die geschikt is voor jouw klus!

Acrylaatkit kopen

Acrylaatkit heb je in verschillende kleuren en wordt gebruikt om naden en kieren af te dichten bij bijvoorbeeld kozijnen. Het voordeel van acrylaatkit is dat het snel droogt en overschilderbaar is, en je kunt het zowel binnen als buiten gebruiken. Acrylaatkit is niet geschikt voor natte ruimtes omdat het minder elastisch en waterwerend is. Acrylaatkit hecht goed op de meeste ondergronden zoals hout, metalen, beton en metselwerk.

Acrylaatkit aanbrengen

Kitten is een precies werkje. Voordat je begint zorg je dat de ondergrond waar je de kit wil aanbrengen vet- en stofvrij is. Daarna knip je het puntje van de kitkoker af en plaats je deze in de kitspuit. Zorg ervoor dat je niet te hard in de hendel knijpt anders komt er teveel kit uit. Breng de kit op een langzame vloeiende beweging aan en strijk daarna glad met een natte vinger of gebruik een kitspatel.

Advies over Acrylkit?

Heb je vragen of wil je advies over acrylaatkit of een van onze andere kitten? Neem dan contact op met ons klantenservice team! Wij staat voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Je kunt ons bereiken per telefoon, mail, chat of WhatsApp op het nummer 085 - 225 0015. Ook geven op onderstaande adviespagina uitgebreid advies welke kit geschikt is voor jouw klus!