Filteren op
Prijs
Fabrikant
Kleur
Lengte (in mm)
Breedte (in mm)
Hoogte (in mm)
Dikte (in mm)
Diameter (in mm)
Draadmaat
M M
Torxmaat
Aantal meters per rol
Meetlengte in cm
Gewicht
kg kg
Verfinhoud in ml
Klembereik (in mm)
Bandbreedte
Opberglengte (cm)
Filter

Beglazingskit

Bij MijnIJzerwaren.nl vind je beglazingskit in het assortiment van bekende merken als Den Braven en 4Tecx. Veel van onze kit producten zijn direct uit voorraad leverbaar en dus supersnel bij jou thuis bezorgd! Beglazingskit kopen doe je dus bij MijnIJzerwaren.nl

Op zoek naar de juiste kit?

Doe de keuzehulp en vind de kit die geschikt is voor jouw klus!

Beglazingskit kopen

Beglazingskit gebruik je voor het afdichten van dubbel glas en enkel glas in kozijnen. Op deze manier voorkom je dat er lekkage ontstaat of vuil tussen je ramen komt. Je kunt beglazingskit gebruiken op verschillende soorten materialen zoals hout of metaal. Beglazingskit is verkrijgbaar in verschillende kleuren. We raden aan eerst je kozijnen te schilderen en daarna netjes af te werken met een bijpassende kleur kit voor het mooiste resultaat.

Advies nodig over beglazingskit?

Heb je vragen of advies nodig over beglazingskit of een van onze andere kitten in het assortiment? Neem dan contact op met ons klantenservice team! We zijn bereikbaar per telefoon, mail, chat of WhatsApp op het nummer 085 - 225 0015. Ook geven we online uitgebreid advies over welke kit het meest geschikt is voor jouw klus!