Filteren op
Prijs
Fabrikant
Materiaal
Kleur
Lengte (in mm)
Breedte (in mm)
Hoogte (in mm)
Type slot
Breedte
Diepte
Postkast geschikt voor
Aantal postvakken
Manier van bevestigen
Locatie inworp
Uitname
Hoogte
Filter

PTT brievenbus

PTT brievenbus kopen? Dat begrijpen we goed want de authentieke postkast is helemaal terug! Het ontwerp van onderstaande brievenbussen is identiek aan de populaire PTT brievenbussen. Bij MijnIJzerwaren vind je PTT brievenbussen in verschillende kleuren en altijd scherp geprijsd!

  • Brievenbussen identiek aan de populaire PTT brievenbussen!
  • Voorkom tocht in huis en laat de post bezorgen in een brievenbus op statief of aan de wand!
  • Snelle levering en scherp geprijsd!

Wat is een PTT brievenbus?

Een PTT brievenbus is de populaire groene brievenbus die voorheen werd geproduceerd door PostNL. Deze zijn helaas uit productie maar omdat deze authentieke brievenbussen nog steeds erg populair zijn heeft Intersteel een vervanger op de markt gebracht. Een vervanger voor jouw PTT brievenbus vind je direct hieronder! Deze kun je met een dwarsbalkje op hetzelfde statief bevestigen als jouw oude variant en heeft dezelfde uitstraling al een PTT brievenbus!

PTT brievenbussen voor post

PTT brievenbussen zijn ideaal voor het ontvangen van jouw post. Door een brievenbus PTT te gebruiken voor het ontvangen van de post voorkom je dat de post op de grond in huis beland. Huisdieren kunnen er op deze manier niet bijkomen. Verder monteer je de PTT brievenbus op een statief of aan de wand. De briefplaat in jouw voordeur zal niet meer gebruikt worden waardoor ook tocht voorkomen wordt. De goede kwaliteit kunststof maakt dat deze brievenbussen lang mee gaan een duurzaam zijn. 

PTT brievenbussen in verschillende kleuren

Welke kleur brievenbus PTT kopen? Hieronder vind je PTT brievenbussen in verschillende kleuren. De PTT brievenbus groen uitgevoerd is de originele variant. Deze authentieke postkast is weer helemaal terug en erg gewild. Verder vind je de PTT brievenbus ook in het mat zwart uitgevoerd voor een moderne uitstraling. 

Voordelen 

De voordelen van een PTT brievenbus met paal, of een brievenbus aan de muur van jouw woning is dat je geen gat hoeft te maken voor de post in jouw voordeur. Het voorkomen van ongewenste luchtstromen is met de stijgende energieprijzen belangrijker als ooit en daarom gaat de voorkeur vaak uit naar een post brievenbus die buiten het huis wordt gemonteerd. Ook wanneer je huisdieren hebt is een PTT brievenbus een mooie oplossing om te voorkomen dat bijvoorbeeld jouw hond er met de post vandoor gaat. Een PTT brievenbus met slot is tevens alleen te openen met de sleutel en dat maakt dat onbevoegden niet bij jouw post kunnen komen.

Onderhoud brievenbus PTT

Het fijne aan een PTT brievenbus is dat het nauwelijks onderhoud nodig heeft om het lang mee te laten gaan. Het kunststof waarvan deze brievenbussen zijn geproduceerd is bestand tegen weersinvloeden als vorst, regen en zonlicht. Waar materialen als hout en metaal krom kunnen gaan trekken of gaan roesten, zullen deze kunststof brievenbussen hier geen last van hebben. Wanneer u af en toe met een doek met een mild schoonmaakmiddel de brievenbus afneemt, zal het blinken als nieuw. 

PTT brievenbus kopen? 

PTT brievenbus kopen doe je online bij MijnIJzerwaren.nl! Bekijk hieronder direct het assortiment PTT brievenbussen of neem een kijkje in het complete assortiment post brievenbussen. Heb je vragen over een van de brievenbussen of ander advies nodig? Geen probleem, neem gerust contact op met de klantenservice voor advies op maat!