Filteren op
Prijs
Fabrikant
Materiaal
Lengte (in mm)
Breedte (in mm)
Hoogte (in mm)
Dikte (in mm)
Diameter (in mm)
Draadmaat
M M
Torxmaat
Uitvoering
Aantal meters per rol
Meetlengte in cm
Gewicht
kg kg
Verfinhoud in ml
Klembereik (in mm)
Bandbreedte
Opberglengte (cm)
Filter

Slijpmiddelen

Slijpmiddelen kopen? Hieronder in het assortiment vind je ruim 240 verschillende slijpmiddelen. Veel van de slijpmiddelen zijn voorraad artikelen en dus supersnel bij jou thuis bezorgd! Bekijk hieronder direct het assortiment slijpmiddelen of filter met het menu gemakkelijk naar de slijpschijven die je zoekt!

  • Van doorslijpschijven tot afbraamschijven!
  • Veel slijpschijven op voorraad en supersnel bezorgd!
  • Kwalitatieve merken als Flexofit en 4Tecx!
  • Scherp geprijsd en advies op maat!

Slijpmiddelen kopen

Slijpschijven zijn verkrijgbaar in verschillende varianten. Zo zijn er doorslijpschijven en afbraamschijven. Doorslijpschijven zijn geschikt voor het doorsnijden of doorslijpen van metaal of steen. Voor het afbramen van bijvoorbeeld metaal zijn er dikkere afbraamschijven. Doorslijpschijven zijn niet geschikt voor afbraam werkzaamheden. Naast bovengenoemde schijven vind je hieronder ook lamellenschijven, slijpstenen en staaldraadborstels.

Slijpmiddelen en slijpschijven online bestellen

Heb je vragen of wil je advies over één van de slijpmiddelen? Geen probleem. Ons vakkundige klantenservice team staat voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Je kunt contact opnemen per telefoon, mail, chat of WhatsApp op het nummer 085 - 225 0015. Ook geven we online uitgebreid advies welke slijpschijf het beste is voor jouw klus! Zorg er ook voor dat je tijdens het slijpen de juiste werkbescherming draagt.