Filteren op
Prijs
Fabrikant
Maximale Deurbreedte
Montagewijze
Sluitkracht
Instelbare Eindslag
Sluitvertraging
Openingsdemping
Geschikt voor brand- en rookwerende deuren
Geschikt voor buitendeur
Type arm
Draairichting
Vrijloopfunctie
Instelbare Sluitsnelheid
Vastzetfunctie
Filter

Deurdranger voor buitendeur

Een deurdranger voor een buitendeur kopen? Dit is een goede optie om tocht in huis te voorkomen en zo energiekosten te besparen. Daarnaast voorkom je dat jouw buitendeur open kan waaien waardoor de deur schade aanricht aan muren en kozijnen. Bij Mijnijzerwaren vind je een breed assortiment deurdrangers en ook deurdrangers die geschikt zijn om te plaatsen op een buitendeur. Bekijk hieronder direct het assortiment Deurdrangers buitendeur!

  • Op werkdagen tot 17 uur bereikbaar voor advies op maat!
  • Topkwaliteit deurdrangers van merken als Dormakaba, Geze en Assa Abloy!
  • Artikel op voorraad en voor 21:00 besteld? Morgen al monteren!

Welke deurdranger voor buitendeur?

Wat maakt dat een deurdranger geschikt is voor een buitendeur? Een deurdranger voor een buitendeur moet allereerst voldoende kracht hebben om de deur te kunnen sluiten. Veel buitendeuren zijn zwaarder dan binnendeuren en daarom moet de maximale sluitkracht wat hoger zijn. Dit is helemaal het geval wanneer de buitendeur in de wind staat. Sommige deurdranger voor buitendeuren zijn voorzien van een coating en daarmee bestand tegen corrosie. Hieronder in het assortiment vind je deurdrangers met glijarm, maar ook deurdrangers met een schaararm. .

Voordelen deurdranger buitendeur

De voordelen van een deurdranger buitendeur zijn eigenlijk vanzelfsprekend. Een deurdranger zorgt ervoor dat de deur automatisch en gecontroleerd zal sluiten. Zo voorkom je tocht in huis en bespaar je op de energie kosten. Naast dat je voorkomt dat warme lucht het huis verlaat, zorg je er ook voor dat een openslaande deur schade aan zal richten. Wanneer jouw deur open waait kan het voor schade zorgen aan kozijnen, muren en glas. Doordat jouw deur gecontroleerd sluit wordt deze schade voorkomen.

Eenvoudige installatie, langdurige werking

Een deurdranger is een duurzame optie om jouw deur te laten sluiten. Deurdrangers gaan wanneer ze op de juiste manier gemonteerd worden vaak jaren probleemloos mee. Bij elke deurdranger zit een uitgebreide montagehandleiding waarmee de deurdranger eenvoudig gemonteerd kan worden. Met de keuzehulp hierboven kies je eenvoudig voor de gewenste montagemethode en zo vind je snel de deurdranger die geschikt is voor jouw situatie!

Hoge Klanttevredenheid

We begrijpen dat wanneer je een deurdranger koopt deze graag ook snel wilt kunnen monteren. Bij voorraad artikelen gaat je bestelling voor 21:00 de volgende dag al bezorgd worden! Met de keuzehulp voor deurdrangers maken we je het graag zo makkelijk mogelijk bij het bestellen van een deurdranger. Je vindt precies de deurdranger buitendeur die geschikt is voor jouw situatie. In het assortiment deurdrangers vind je uitsluitend deurdrangers van erkende merken.

Deurdranger voor een buitendeur kopen

Met de filters in het menu of de deurdranger keuzehulp vind je eenvoudig de deurdranger voor jouw buitendeur. Kom je er toch niet helemaal uit, of heb je een deur die diep in het kozijn valt? Neem gerust contact op met de klantenservice. Zo kun je via whatsapp of per e-mail foto’s sturen van jouw situatie. Op werkdagen komen we snel terug met een passend advies! Ook kun je onze adviespagina nog bekijken over de beste deurdranger voor jouw buitendeur.