Filteren op
Prijs
Fabrikant
Materiaal
Kleur
Lengte (in mm)
Breedte (in mm)
Hoogte (in mm)
Dikte (in mm)
Diameter (in mm)
Draadmaat
M M
Torxmaat
Uitvoering
Aantal meters per rol
Meetlengte in cm
Gewicht
kg kg
Verfinhoud in ml
Klembereik (in mm)
Bandbreedte
Opberglengte (cm)
Filter

Brandbeveiliging

Brandbeveiliging kopen voor in jouw woning of bedrijfspand? Bij MijnIJzerwaren ben je aan het juiste adres. In de categorie brandbeveiliging vind je alles om jouw pand brandveiliger te maken. Veel van de brandbeveiliging artikelen zijn voorraad artikelen waardoor je snel weer aan de slag kunt. Bekijk hieronder direct het complete assortiment of filter met het menu naar de brandbeveiliging dat je zoekt!

  • Groot assortiment brandmelders en brandblussers!
  • Supersnel bij jou thuis bezorgd!
  • Voordelig jouw huis brandveilig maken!

Wat is brandbeveiliging

Brandbeveiliging omvat alle maatregelen die zijn genomen om een brand te voorkomen of om een ontstane brand zo snel mogelijk te kunnen blussen. Rookmelders zullen een piepend gehoorsignaal afgeven wanneer er rook wordt geconstateerd. Wanneer je slaapt zal het reukorgaan niet werken, terwijl het gehoororgaan wel zijn werk blijft doen. Hierdoor zal je ook wanneer je slaapt wakker worden bij een brand. Een ander maatregel die je kunt treffen voor brandbeveiliging is het plaatsen van brandblussers en blusdekens. Met deze middelen bij de hand weet je een ontstane brand vroegtijdig te blussen.

Brandbeveiliging kopen: welke kies ik?

Hieronder vind je rookmelders, koolmonoxidemelders, brandblussers, blusdekens, blusspray en zelfs een brandslanghaspel. Vanaf juli 2022 zal het verplicht zijn om rookmelders in nieuwbouw en bestaande woningen te monteren. Naast rookmelders vind je hier ook brandblussers, welke voor extra veiligheid zorgen op de werkvloer. Verder bieden we ook koolmonoxidemelders aan welke koolmonoxide kunnen detecteren. Deze plaats je in de buurt van een verbrandingstoestel om op die manier vroegtijdig verhoogde concentraties gas te kunnen meten.

Brandbeveiliging online bestellen

Brandblussers, rookmelders en blusdekens vind je direct uit voorraad leverbaar bij MijnIJzerwaren.nl. Heb je vragen over een van de brandbeveiliging artikelen? Geen probleem, neem gerust contact op met de klantenservice voor gericht advies.