Filteren op

Prijs
0 226
Fabrikant
Materiaal
meer... minder
Kleur
meer... minder
PC Maat
meer... minder
Doornmaat
meer... minder
Lengte (in mm)
50 1000
Breedte (in mm)
75 1200
Diameter (in mm)
6 6
Draadmaat
M 6 M 8
SKG keurmerk
meer... minder
Draairichting
meer... minder
Uitvoering
meer... minder
Gewicht
0 kg 2 kg
Type slot
meer... minder

Poortbeslag

Poortbeslag kopen? Al het beslag wat je nodig hebt voor jouw poort vind je bij MijnIJzerwaren.nl! Zo vind je hieronder alles voor montage van houten poorten en hekken. Voor het afhangen van de poort neem je een kijkje bij het assortiment duimen en hengen. Voor vergrendeling van de poort vind je alles in het assortiment grendels en schuiven. Daarnaast hebben we ook een breed assortiment klinkstellen en sluitingen! Veel van ons poortbeslag is direct uit voorraad leverbaar en dus supersnel bij jou thuis bezorgd!

  • Filter eenvoudig naar het poortbeslag dat je zoekt!
  • Veel poortbeslag op voorraad: supersnel bij jou thuis bezorgd!
  • Topkwaliteit poortbeslag en altijd scherp geprijsd!

Poortbeslag kopen

Nieuw poortbeslag zorgt naast een goede werking van de poort ook voor een nieuwe uitstraling. Ga je voor een extra moderne uitstraling? Bekijk dan het assortiment zwart poortbeslag. Hieronder vind je het complete assortiment poortbeslag. Met het menu filter je eenvoudig naar de artikelen die je nodig hebt voor het maken van jouw poort. Heb je advies nodig welke hengen het beste zijn voor jouw poort? Bekijk dan de adviespagina welke hengen voor mijn poort!

Poortbeslag online bestellen

Poortbeslag online bestellen doe je snel en gemakkelijk bij MijnIJzerwaren.nl. Doordat veel artikelen voorradig zijn kun je snel weer verder met het monteren van je poort. Heb je vragen over het poortbeslag of heb je meer info nodig over het monteren van je poort? Stel dan je vraag via Whatsapp op 085-225 0015 of bel gratis naar 085-225 0015. Ook geven we online tips en vind je een bouwtekening houten poort maken.