Filteren op
Prijs
Fabrikant
Kleur
Lengte (in mm)
Breedte (in mm)
Hoogte (in mm)
Dikte (in mm)
Diameter (in mm)
Draadmaat
M M
Torxmaat
Aantal meters per rol
Meetlengte in cm
Gewicht
kg kg
Verfinhoud in ml
Verpakking
Klembereik (in mm)
Bandbreedte
Opberglengte (cm)
Filter

PVC lijm

PVC lijm kopen? Dan ben je bij MijnIJzerwaren aan het juiste adres! Bij ons in het assortiment vind je hoogwaardige PVC lijm van bekende merken als Bison en Griffon. Veel van onze lijmen zijn direct uit voorraad leverbaar en dus supersnel bij jou thuis bezorgd! PVC lijm kopen doe je bij MijnIJzerwaren.nl.

Twijfel je welke lijm je nodig hebt?

Doe de keuzehulp en vind de lijm die geschikt is voor jouw klus!

PVC lijm kopen

PVC lijm is een lijm dat speciaal is ontwikkeld voor het verlijmen van PVC artikelen en binnenriolering. Denk hierbij bijvoorbeeld aan PVC buizen, afvoer buizen, moffen en regenpijpen. PVC lijm is een sterke lijm maar hou wel rekening met de droogtijd. Na 24 tot 48 uur is de lijm volledig uitgehard. MijnIJzerwaren verkoopt PVC lijm is verpakkingen van 250ML en 1000ML.

PVC lijm toepassen?

Voordat je de 2 delen PVC aan elkaar wilt verlijmen is het belangrijk het eerst even licht op te schuren. Na het schuren is het nodig de geschuurde delen stofvrij te maken. Vervolgens kan het ingesmeerd worden met het kwastje dat zich in het potje PVC lijm bevindt. Smeer zowel de binnenzijde als de buitenzijde in die je aan elkaar lijmt.

Vragen of advies over PVC lijm 

Heb je nog vragen over PVC lijm of een van onze andere lijmen? Geen probleem. Ons klantenservice team staat voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Je kunt contact opnemen per telefoon, mail, chat of WhatsApp op het nummer 085 - 225 0015. Ook geven we via de adviespagina uitgebreid advies over de juiste lijm voor jouw klus!