Over ons

MijnIJzerwaren.nl is de ideale webwinkel voor zowel de thuisklusser als ZZP'ers en (kleine) bouwbedrijven. Met een uitgebreid assortiment gereedschappen, hang- en sluitwerk, ijzerwaren en andere bouwgerelateerde producten voorzien wij je van alle materialen die je nodig hebt om de klus te klaren. Mijnijzerwaren.nl houdt het graag simpel. Centraal staan daarin drie kernwaarden.

Met een overzichtelijke webwinkel bieden wij je als klusser het gemak om online producten te bekijken en te bestellen. Uiteraard worden deze producten met de grootst mogelijke zorgvuldigheid verzonden. Je kunt er ook voor kiezen om de bestelling bij het door jouw gewenste afhaalpunt af te halen. We streven naar overzichtelijke categorisatie en een eenvoudig bestelproces, voor het grootst mogelijke gebruiksgemak.

Mijnijzerwaren.nl streeft naar een snelle service. We willen zo snel mogelijk jouw bestelling afleveren en ook zo snel mogelijk vragen en opmerkingen beantwoorden.

Mijnijzerwaren.nl werkt alleen met producten en materialen van gerenommeerde fabrikanten en bekende merken. Met deze kwalitatief goede producten kun je met een gerust hart aan de slag. Door onze korte lijnen met fabrikanten kunnen we je ook snel voorzien in speciale, niet op de site staande, producten. Neem daarvoor gerust contact met ons op!