Filteren op
Prijs
Fabrikant
Materiaal
Kleur
meer... minder
Lengte (in mm)
Breedte (in mm)
Hoogte (in mm)
Dikte (in mm)
Diameter (in mm)
Draadmaat
M M
Torxmaat
Aantal meters per rol
Meetlengte in cm
Gewicht
kg kg
Verfinhoud in ml
Klembereik (in mm)
Bandbreedte
Opberglengte (cm)
Filter

Brievenbus statief

Brievenbus statief kopen? Bij MijnIJzerwaren ben je aan het juiste adres. Met een ruim assortiment statieven voor je postkast vind je hier degene waar je naar opzoek bent! Hieronder vind je brievenbus statieven van kwalitatieve merken als Hardbrass, Bobi en Allux. Met het menu filter je eenvoudig naar de statief voor je postkast waar je naar op zoek bent.

  • Topkwaliteit brievenbus statieven van merken als Allux, Bobi en Hardbrass!
  • Combineer eenvoudig jouw brievenbus of pastkast met het bijhorende statief!
  • Altijd scherpgeprijsd en zorgvuldig geleverd!

Brievenbus statief kopen

Een postkast is in principe een grote brievenbus. Hieronder vind je de statieven waarop de postkasten gemonteerd kunnen worden. Met het plaatsen van een brievenbus op statief is het niet nodig de brievenbus op de gevel of aan een hekwerk te monteren. Naast brievenbus statieven vind je hieronder ook de brievenbus hekmontageset, wat het gemakkelijk maakt om de brievenbus aan een hekwerk te bevestigen. Ook vind je de statieven waarop de pakketzuilen verankerd kunnen worden.

Statief voor brievenbus monteren

Hoe de brievenbus gemonteerd wordt op de postkast zal verschillend zijn per merk. Bij Allux zal de brievenbus vaak aan de voorzijde van het statief gemonteerd worden. Bij Bobi komt de brievenbus vaak in het statief te hangen. Bij elke brievenbus met statief word een handleiding meegeleverd hoe de brievenbus op het statief bevestigd moet worden. Een brievenbus statief kun je ingraven in de aarde of wanneer gewenst verankeren in beton. 

Brievenbus op statief bestellen?

Een brievenbus op statief bestel je gemakkelijk en snel bij MijnIJzerwaren.nl. Heb je vragen over een van de postkasten of brievenbus statieven? Geen probleem, neem gerust contact op met de klantenservice voor gericht advies.