Filteren op

Prijs
1 101
Fabrikant
Materiaal
meer... minder
Kleur
meer... minder

Deurspion

Deurspion kopen? Met een deurspion kun je zien wie er voor je deur staat, zonder dat diegene bij jou naar binnen kan kijken. Bij MijnIJzerwaren.nl kun je kiezen uit een traditionele deurspion en digitale deurspionnen. Veel van onze deurspionnen zijn direct uit voorraad leverbaar en dus supersnel bij jou thuis bezorgd!

Wat is een deurspion?

Een deurspion (ook wel 'spionnetje' of 'kijkgat voor deuren' genoemd) is een optisch hulpmiddel dat in een deur is bevestigd. Een deurspion bestaat uit een buisje met een lens dat door de deur heen is geplaatst. Daardoor kan degene die zich aan de binnenzijde van de deur bevindt, bijna alles zien wat er zich buiten de deur bevindt, maar kan iemand vanaf de buitenkant nauwelijks naar binnen kijken. Wij adviseren je graag over de beste deurspion.

Deurspion kopen

Wanneer je deurspionnen gaat kopen kun je op een aantal zaken letten. Allereerst natuurlijk hoe je het wilt gebruiken. We hebben in het assortiment hieronder normale deurspionnen. Deze deurspionnen maken het mogelijk om met een lensje naar buiten te kijken. Deze deurspionnen zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Bijvoorbeeld in chroom of messing. Daarnaast vind je hier ook digitale deurspionnen. Een cameraatje zal op een klein schermpje wat zich binnen bevindt projecteren wat er zich buiten afspeelt.

Digitale deurspion

Een digitale deurspion heeft als voordeel dat het niet nodig is om met een oog door de spion te kijken. De omgeving buiten wordt binnen op een schermpje geprojecteerd. Bij ons vind je kwalitatieve digitale deurspionnen van de merken AXA en Intersteel. Vaak direct uit voorraad leverbaar zodat je snel aan de gang kunt met de gemakkelijke montage!

Kijkgat voor deur online bestellen?

Bestel jouw deurspion direct online uit voorraad bij MijnIJzerwaren.nl! Heb je meer informatie nodig of heb je een vraag over installatie of montage van deurspionnen? Bekijk dan onze adviespagina over deurspionnen of neem gerust contact met ons op en het klantenservice team staat je te woord met gericht advies! Stel je vraag via Whatsapp op 085 - 225 0015 of bel gratis naar 085 - 225 0015.