Filteren op
Prijs
Fabrikant
Materiaal
Kleur
Lengte (in mm)
Breedte (in mm)
Hoogte (in mm)
Dikte (in mm)
Diameter (in mm)
Draadmaat
M M
Torxmaat
Uitvoering
Aantal meters per rol
Meetlengte in cm
Gewicht
kg kg
Verfinhoud in ml
Klembereik (in mm)
Bandbreedte
Opberglengte (cm)
Lengte op rol
Filter

Tochtstrips

Wil je tochtstrips kopen? Dan ben je bij MijnIJzerwaren.nl aan het juiste adres! Bij ons in het assortiment vind je tochtprofielen van bekende merken als 4Tecx en Ellen. Veel van onze producten zijn direct uit voorraad leverbaar en dus supersnel bij jou thuis bezorgd! Tochtstrips kopen doe je bij MijnIJzerwaren.nl! Op onze adviespagina lees je precies welke tochtstrips jij nodig hebt en met het menu zoek je eenvoudig tussen de verschillende varianten.

  • Supersnel bij jou thuis bezorgd!
  • Groot assortiment verschillende soorten en maten tochtstrips!
  • Gemakkelijk jouw huis verduurzamen!
  • Topkwaliteit tochtstrips en scherp geprijsd!

Tochtstrips kopen

In deze categorie vind je allerlei soorten tochtstrips. Zo kun je kiezen voor tochtprofielen met borstel of dorpelprofielen, maar ook inbouw tochtprofielen van aluminium. MijnIJzerwaren.nl heeft tochtprofielen die je op de deur kunt bevestigen maar ook tochtstrips die je in de deur kunt bevestigen. Voor ieder wat wils! De tochtstrips zijn gemaakt van aluminium en dus ijzersterk. Bekijk hieronder ons assortiment of filter hiernaast in het menu gemakkelijk en snel naar de juiste categorie voor jou!

Wat is een tochtstrip

Tochtstrips zijn, vaak uit aluminium vervaardigde, strips met daarin of erop een rubberen afdichting. Tochtstrips worden toegepast ter voorkoming van ongewenste luchtstromen van de woning of het pand naar buiten. Er zijn veel verschillende soorten tochtstrips. Welke je nodig hebt voor jouw situatie lees je hieronder.

Welke tochtstrips heb ik nodig?

Welke tochtstrip je nodig hebt is erg afhankelijk van jouw situatie waar je het wilt plaatsen. Ben je opzoek naar een strip die de gleuf aan de onderkant van de deur tot jouw vloer of dorpel dicht? Neem dan een kijkje bij de dorpelprofielen. Wanneer je tochtstrips in de sponning van je raam of deurkozijn wilt plaatsen, dan kun je het beste bij de inbouw tochtstrips kijken. Een andere bekende tochtstrip is de slijtdorpel. Deze voorkomt naast tocht ook dat de onderdorpel begint te slijten. Op onze adviespagina over de verschillende soorten tochtstrips lees je alles over de verschillende soorten en hoe je deze kunt bevestigen!

Alle maten op voorraad

Binnen het assortiment tochtstrips vind je vele verschillende soorten en maten. Zo zijn er tochtstrips met rubberen afdichting maar ook met afdichting van haren. Daarnaast verschillen de tochtstrips van breedte en is het dus belangrijk om goed de breedte van de sponning te meten waar het in geplaatst moet worden. Bij elke tochtstrip staat ook een maattekening zodat je gemakkelijk de maten af kunt lezen. Tot slot zijn veel tochtstrips ook in verschillende lengtes verkrijgbaar.

Tochtstrips monteren

Tochtstrips monteren is geen moeilijke opgave wanneer je de juiste hebt besteld. De eerste stap is opmeten hoe lang de tochtstrip moet worden om hem vervolgens in te korten met een ijzerzaagje of slijptol. Slijtdorpels zijn vaak al voorzien van verzonken schroefgaten waardoor je deze alleen nog maar hoeft vast te schroeven. Inbouw tochtstrips zijn eenvoudig in de sponning te bevestigen met de hiervoor ontwikkelde tochtstripsnagels.

Advies over tochtstrips?

Heb je vragen of wil je advies over één van onze tochtstrips? Geen probleem. Ons vakkundige klantenservice team staat voor je klaar om je vragen te beantwoorden. Je kunt contact opnemen per telefoon, mail, chat of WhatsApp op het nummer 085 - 225 0015. Ook geven we online uitgebreid advies over de verschillende soorten tochtstrips en de bijhorende bevestiging!