Filteren op

Bediening
meer... minder
Situatie
meer... minder
Werking
meer... minder
Compatibiliteit
meer... minder
Prijs
11 1914
Fabrikant
Doornmaat
meer... minder
PC Maat
meer... minder

Slim slot

Slim slot kopen bij Mijnijzerwaren.nl? Hieronder vind je ruim 60 verschillende soorten slimme sloten van kwalitatieve merken als Assa Abloy, Dom en Maasland. Veel van de slimme sloten zijn voorraad artikelen en dus supersnel bij jou thuis bezorgd! Bekijk hieronder het complete assortiment of filter met het menu eenvoudig naar het slimme slot dat je zoekt.

Slim slot kopen: welke kies ik?

Welk slim slot je kiest is erg afhankelijk van de situatie waarin je het gaat plaatsen. Zo kun je kiezen voor een slim slot dat te bedienen is met een intercom, of een systeem welke met chips of de smartphone te bedienen is. Neem bijvoorbeeld de flexeria motorcilinders. Deze innovatieve cilinders zijn te bedienen met de smartphone via bluetooth. Bekabeling is overbodig, een paar batterijen zijn voldoende om het te doen laten werken! Op de productpagina’s van de slimme sloten vind je alle informatie dat je nodig hebt over het slot.

Slimme sloten online bestellen

Slimme sloten bestel je snel en voordelig op MijnIJzerwaren.nl. Heb je nog vragen over een van de slimme sloten? Of kun je iets niet vinden? Geen probleem. Neem gerust contact op met de klantenservice en we helpen graag verder met gericht advies.

Voordelen slimme sloten:

 • Geen sleutels meer nodig
 • Raak geen sleutels meer kwijt
 • Deur openen op afstand
 • Tijdelijk toegang verlenen
 • Beheer via smartphone
 • Eenvoudige installatie
 • Koppelen met andere Smart home producten
 • Toegangscontrole expert - 25 jaar ervaring

Zakelijke oplossingen

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijfspand? Ook daarin kunnen we u op maat adviseren.

Smart home producten

 • Beveiligingssystemen
 • Rookmelders
 • Deurdrangers
 • Deurbellen

Veel gestelde vragen

Een slim (deur)slot is een slot die je op afstand kunt ontgrendelen. Bijvoorbeeld met je smartphone of met een afstandsbediening. Hierdoor hoef je geen sleutel meer bij je te hebben.

De meeste slimme sloten zijn zeer gemakkelijk zelf te installeren zonder het inschakelen van een monteur. Met de uitgebreide handleiding ben je meestal maximaal 30 minuten bezig.

Slimme sloten maken contact met de telefoon of andere opener via encryptie. De veiligheid van een encyptiesleutel kan je vergelijken met de beveiliging die op je bankpas zit. Elektronische knopcilinders zijn daarnaast voorzien van een SKG*** keurmerk. Als je een motorcilinder gebruikt zorg dan ook dat je deze met een SKG*** cilinder toepast voor de inbraakwerendheid.

Als je je telefoon kwijtraakt waar je normaal gesproken de deur mee opent is er nog geen reden tot paniek. Met jouw unieke inlog kan je via een andere telefoon of browser op je computer inloggen in het systeem van je slimme slot. Hier kan je de digitale sleutel van de telefoon wijzigen.

Als de batterijen leeg raken wordt dit ruim van te voren meerdere keren aangegeven. Hierdoor kan je op tijd de batterijen vervangen. De status van de batterijen wordt ook aangegeven in de app.