Filteren op
Bediening
Situatie
Werking
Compatibiliteit
Prijs
Fabrikant
Doornmaat
meer... minder
PC Maat
Filter

Slim slot

Slim slot kopen bij Mijnijzerwaren.nl? Hieronder vind je ruim 60 verschillende soorten slimme sloten van kwalitatieve merken als Assa Abloy, Dom en Maasland. Veel van de slimme sloten zijn voorraad artikelen en dus supersnel bij jou thuis bezorgd! Bekijk hieronder het complete assortiment of filter met het menu eenvoudig naar het slimme slot dat je zoekt.

Wat is een slim slot? 

Een slim slot is een slot wat geopend kan worden met een zogeheten smart key. Hierdoor hoef geen traditionele sleutel meer bij je te dragen. De werking is in principe niet veel anders als een traditionele slot alleen bij een slim slot zal de cilinder of het slot zich kunnen vergrendelen en ontgrendelen met de smart key. Voorbeelden van smart keys zijn je smartphone, codetableau, tags en afstandsbedieningen. Lees ook onze adviespagina 'wat is een slim slot' voor nog meer informatie over wat een slim slot voor jouw kan betekenen. 

Slimme deursloten

Wil je slimme sloten op jouw deuren gaan plaatsen? Dat brengt veel voordelen met zich mee. Zo kun je de deur op afstand openen zodat je met bijvoorbeeld jouw volle boodschappen tassen gemakkelijk jouw woning kunt betreden. Je kunt jouw deuren openen met door jou geselecteerde smart keys en je zult jouw traditionele sleutel niet meer kwijtraken. Met de slimme sloten keuzehulp die hieronder staat vind je met het beantwoorden van een aantal gemakkelijke vragen eenvoudig het slimme sloten systeem dat voldoet aan jouw wensen! Bekijk ook onze blog over de werking van slimme sloten!

Slimme sloten voor poorten

We begrijpen het dat je ook jouw poort wilt voorzien van een slim slot. De DOM ENIQ cilinders en de cilinders van Bluecompact zijn uitermate geschikt om buiten toe te passen en dus ook in poorten. Deze cilinders kun je bedienen met tal van smart keys zoals jouw smartphone en tags. Daarnaast verleen je gemakkelijk tijdelijk toegang aan bepaalde personen en kun je ook de toegang blokkeren. Handig voor als je bijvoorbeeld de schoonmaker of tuinman tijdelijk toegang wilt verlenen tot jouw pand of erf. 

Voordelen voor beveiliging

Slimme sloten bieden vele voordelen ten opzichte van traditionele sloten op het gebied van beveiliging en toegang beheer. Via de app op jouw smartphone beheer je eenvoudig de toegang voor verschillende personen. Zo kun je tijdelijk toegang verlenen aan vrienden, familie of dienstverleners. Wanneer je vervolgens de toegang weer wilt opheffen doe je dit eenvoudig via de applicatie. Zo voorkom je tijd en moeite wat betreft sleutelbeheer omdat je niet meer achter sleutels aan hoeft. Ook kun je via de app exact zien wie en wanneer er gebruik heeft gemaakt van de deur. 

Ruim assortiment

Bij MijnIJzerwaren vind je bijna 200 artikelen terug in het assortiment slimme sloten. Met onze keuzehulp vind je eenvoudig het systeem naar jouw wensen. Ook filter je met het menu hiernaast gemakkelijk op de gewenste bedieningsmogelijkheden. 

Slim slot installeren

Het installeren van een slim slot systeem is over het algemeen goed zelf uit te voeren. In veel gevallen zal het gaan om het vervangen van de cilinder of het plaatsen van smart lock op de huidige cilinder. Bij elk slim slot wordt een uitgebreide montagehandleiding meegeleverd en ook een handleiding voor het beheer in de app. Een installateur is niet nodig en de installatie is meestal binnen een half uur al gereed. 

Slim slot kopen: welke kies ik?

Welk slim slot je kiest is erg afhankelijk van de situatie waarin je het gaat plaatsen. Zo kun je kiezen voor een slim slot dat te bedienen is met een intercom, of een systeem welke met chips of de smartphone te bedienen is. Neem bijvoorbeeld de flexeria motorcilinders. Deze innovatieve cilinders zijn te bedienen met de smartphone via bluetooth. Bekabeling is overbodig, een paar batterijen zijn voldoende om het te doen laten werken! Op de productpagina’s van de slimme sloten vind je alle informatie dat je nodig hebt over het slot.    

Slimme sloten online bestellen?

Slimme sloten bestel je snel en voordelig op MijnIJzerwaren.nl. Heb je nog vragen over een van de slimme sloten? Of kun je iets niet vinden? Geen probleem. Neem gerust contact op met de klantenservice en we helpen graag verder met gericht advies. 

Voordelen slimme sloten:

 • Geen sleutels meer nodig
 • Raak geen sleutels meer kwijt
 • Deur openen op afstand
 • Tijdelijk toegang verlenen
 • Beheer via smartphone
 • Eenvoudige installatie
 • Koppelen met andere Smart home producten
 • Toegangscontrole expert - 25 jaar ervaring

Zakelijke oplossingen

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijfspand? Ook daarin kunnen we u op maat adviseren.

Smart home producten

 • Beveiligingssystemen
 • Rookmelders
 • Deurdrangers
 • Deurbellen

Veel gestelde vragen

Een slim (deur)slot is een slot die je op afstand kunt ontgrendelen. Bijvoorbeeld met je smartphone of met een afstandsbediening. Hierdoor hoef je geen sleutel meer bij je te hebben.

De meeste slimme sloten zijn zeer gemakkelijk zelf te installeren zonder het inschakelen van een monteur. Met de uitgebreide handleiding ben je meestal maximaal 30 minuten bezig.

Slimme sloten maken contact met de telefoon of andere opener via encryptie. De veiligheid van een encyptiesleutel kan je vergelijken met de beveiliging die op je bankpas zit. Elektronische knopcilinders zijn daarnaast voorzien van een SKG*** keurmerk. Als je een motorcilinder gebruikt zorg dan ook dat je deze met een SKG*** cilinder toepast voor de inbraakwerendheid.

Als je je telefoon kwijtraakt waar je normaal gesproken de deur mee opent is er nog geen reden tot paniek. Met jouw unieke inlog kan je via een andere telefoon of browser op je computer inloggen in het systeem van je slimme slot. Hier kan je de digitale sleutel van de telefoon wijzigen.

Als de batterijen leeg raken wordt dit ruim van te voren meerdere keren aangegeven. Hierdoor kan je op tijd de batterijen vervangen. De status van de batterijen wordt ook aangegeven in de app.