Filteren op
Prijs
Fabrikant
Doornmaat
Vorm voorplaat
Materiaal voorplaat
Type slot
Draairichting
Dagschoot omkeerbaar?
Krukgat
Voorplaat lengte
Voorplaat breedte
Totale slotkastdiepte
Materiaal dagschoot
Sluitplaat meegeleverd?
Filter

Loopslot

Loopsloten kopen voor jouw binnendeur? MijnIJzerwaren heeft een breed assortiment loopsloten van de kwalitatieve merken Nemef, Lips en AXA. Veel van onze sloten zijn direct uit voorraad leverbaar en dus snel bij u thuis bezorgd! Met het menu filter je eenvoudig op merk of maat naar het loopslot dat je zoekt! Heb je naast een nieuw loopslot nog andere sloten nodig? Bekijk ons complete assortiment sloten! Ook geven we uitgebreidt advies over insteeksloten en hoe deze gemeten moeten worden.

Op zoek naar het juiste slot?

Doe de keuzehulp en vind het slot voor jou!

Loopslot kopen

Een loopslot of ook wel deurkrukslot is een slot dat te bedienen is door middel van de deurkruk. Deze sloten zijn geschikt voor binnendeuren worden daarom ook wel binnendeursloten genoemd. Loopsloten hebben geen nachtschoot en kan dus niet bediend worden met een sleutel of cilinder. De deur wordt afgesloten door de schuine dagschoot, welke bediend wordt met de deurkruk.

Loopsloten vervangen

Wanneer je op zoek bent naar een loopslot dan is dit vaak omdat je een oude wilt vangen. Soms kan door ouderdom of slijtage de dagschoot niet meer goed werken, waardoor het nodig is het slot te vervangen. Bij het vervangen van het loopslot is het belangrijk goed naar een aantal maten te kijken en het juiste slot te selecteren. De afmetingen van de voorplaat en de doormaat zijn hierbij van belang. De doornmaat van een loopslot is de afstand van het hart van het krukgat t/m de voorkant van de voorplaat.

Loopslot online bestellen

Heb je nog meer informatie nodig voor het vervangen van je loopslot? Stel je vraag via Whatsapp op 085 - 225 0015 of bel gratis naar 085 - 225 0015. Heb je naast een nieuw loopslot nog andere sloten nodig? Bekijk ons complete assortiment sloten! Ook geven we uitgebreidt advies over insteeksloten en hoe deze gemeten moeten worden.

Advies over opmeten insteeksloten        Tips over draairichting