Filteren op

Prijs
0 989
Fabrikant
Materiaal
meer... minder
Kleur
meer... minder
PC Maat
meer... minder
Doornmaat
meer... minder
Lengte (in mm)
44 10000
Hoogte (in mm)
41 103
Diameter (in mm)
30 30
SKG keurmerk
meer... minder
Vorm voorplaat
meer... minder
Materiaal voorplaat
meer... minder
Draairichting
meer... minder
Sleutelwijdte
meer... minder
Uitvoering
meer... minder
Gewicht
0 kg 1 kg
Deur sluit aan scharnierzijde
meer... minder
Dagschoot omkeerbaar?
meer... minder
Voorplaat lengte
meer... minder
Voorplaat breedte
meer... minder
Type slot
meer... minder

Sloten

Sloten kopen bij MijnIJzerwaren.nl? Op mijnijzerwaren.nl vind je een groot assortiment cilinder-, hang-, opleg-, en deursloten van betrouwbare merken zoals ABUS, YALE, NEMEF, LIPS, 4TECX, AXA en MAUER. Voor extra beveiliging kun je ook kiezen voor een slot met het SKG keurmerk. Veel van onze sloten zijn voorraad artikelen en dus supersnel bij jou thuis bezorgd. Met het menu hiernaast filter je eenvoudig naar de sloten die je zoekt!

Onze categorieën:

Sloten kopen?

Topkwaliteit sloten en toch verassend scherp geprijsd! Sloten kopen voor je binnen- en buitendeuren doe je bij MijnIJzerwaren.nl! Een van de meest voorkomende deursloten bij binnendeuren is het loopslot. Dit is een insteekslot welke niet vergrendeld kan worden met een cilinderslot. Loopsloten zijn alleen te bedienen met de deurkruk en dus altijd te openen. Ben je op zoek naar een slot voor een buitendeur? In het assortiment dag- en nachtsloten vind je insteeksloten welke op slot gezet kunnen worden met een cilinder. Ga je voor extra veiligheid? Zorg dan dat je er een kiest met het SKG** of SKG*** keurmerk. Een deurslot met SKG keurmerk zal het de inbrekers extra lastig maken het te forceren. Heb je een oplegslot op de voordeur die je wilt vervangen? Ook voor oplegsloten ben je hier aan het juiste adres! 

Verschillende soorten sloten

Alle sloten die in de deur verwerkt zitten vind je terug onder de categorie insteek deursloten. Van deze sloten is alleen de voorplaat zichtbaar in de kopse kant van de deur. Zo vind je hier ook toilet- en badkamersloten welke voorzien zijn van een slot gat voor een draaibare sluiting. Natuurlijk hebben we naast deursloten ook een breed assortiment meubelsloten en bijzetsloten. Wanneer je op zoek bent naar een slot om je voertuig of attributen te beveiligen kun je het beste even kijken bij de disselslotenkabelsloten of hangsloten! Om het slot mooi in het kozijn te laten vallen worden er sluitkommen en / of sluitplaten gebruikt. Bij sommige sloten worden de sluitplaten meegeleverd, bij andere zal deze er bij besteld kunnen worden. Dit staat aangegeven op de product pagina van het betreffende slot.   

Plaatsen / vervangen van een deurslot

Bij het kopen van een nieuw deurslot is het natuurlijk belangrijk dat de juiste maat geselecteerd wordt. Door het slot 1 op 1 te vervangen zal er geen aanpassing aan de deur nodig zijn. Bekijk onze adviespagina's met uitgebreide instructies over welk slot je het beste kunt selecteren en hoe te bevestigen:

Advies:

Kun je het juiste slot niet vinden? Neem dan contact met ons op of app/ mail een foto van de situatie zodat we gericht advies kunnen geven.