Filteren op
Prijs
Fabrikant
Materiaal
Kleur
Lengte (in mm)
Breedte (in mm)
Hoogte (in mm)
Dikte (in mm)
Diameter (in mm)
Draadmaat
M M
Torxmaat
Aantal meters per rol
Meetlengte in cm
Gewicht
kg kg
Verfinhoud in ml
Klembereik (in mm)
Bandbreedte
Opberglengte (cm)
Type slot
Filter

Pakketbrievenbus

Pakketbrievenbus kopen? Bij MijnIJzerwaren ben je aan het juiste adres. Met ruim 10 verschillende pakketbrievenbussen in het assortiment vind je hier degene waar je naar opzoek bent! Hieronder vind je pakketzuilen van het kwalitatieve merk Allux. Met het menu filter je eenvoudig naar de pakketbrievenbus waar je naar op zoek bent. Zo kun je ook gemakkelijk op kleur filteren.

  • Topkwaliteit pakketbrievenbussen van het merk Allux!
  • Zorgvuldig verpakt voor uitstekende aflevering!
  • Artikel op voorraad? Voor 21:00 besteld = morgen in huis!

Wat is een pakketbrievenbus?

Een pakketbrievenbus, ook wel pakketzuil genoemd, is ideaal voor het laten bezorgen van pakketten. Met een pakketbrievenbus hoef je voortaan niet meer thuis te zijn voor de bezorger en is het ook niet meer nodig om het pakket later af te halen bij de buren of een postlocatie. Ben je ook opzoek naar een statief voor het verankeren van de pakketzuil in de grond? Deze vind je terug in het assortiment brievenbus statieven.  

Hoe werkt het?

Een pakketbrievenbus veranker je bijvoorbeeld gemakkelijk via de bodem in jouw staat of pad. Dit kun je doen met schroeven en pluggen. Veranker je de pakketbrievenbus liever in aarde in jouw tuin? Hiervoor heeft Allux een montage pakketzuil statief ontwikkeld welke ook bij elke pakketzuil als aanverwant artikel wordt aangeboden. 

Wanneer je de pakketzuil eenmaal hebt staan hoef je niet meer thuis te zijn voor het laten bezorgen van jouw pakketjes. Jouw pakketjes zullen hierdoor ook niet meer bij een pakketpunt of bij de buren bezorgd worden. Wanneer de bezorger jouw pakket heeft bezorgd in de pakketzuil, zorgt een klepmechanisme ervoor dat het pakket alleen bereikt kan worden met de sleutel.   

Welke pakketbrievenbus kies ik?

Welke pakketbrievenbus je kiest is onder andere afhankelijk van de grootte van de pakketen die je wilt ontvangen. De Allux 600 kan pakketen ontvangen met een maximale afmeting van 100x260x280mm. De Allux 800 kan wat grotere pakketen ontvangen met maximale afmetingen van 370x320x135mm. Verder hebben we pakketbrievenbussen in het assortiment met een standaard postkastslot en uitgevoerd met een verbeterd RUKO slot. Tot slot kan natuurlijk ook de kleur van de pakketzuil van belang zijn zodat het past bij het overige hang- en sluitwerk van de woning. 

pakketbrievenbus kopen?

Een nieuwe brievenbus voor pakketten bestel je gemakkelijk en snel bij MijnIJzerwaren.nl. Heb je vragen over een van de pakketbrievenbussen? Geen probleem, neem gerust contact op met de klantenservice voor gericht advies.