Filteren op

Prijs
5 416
Fabrikant
PC Maat
meer... minder
Type greep
meer... minder
Materiaal
meer... minder
Kleur
meer... minder
SKG keurmerk
meer... minder
Met kerntrekbeveiliging
meer... minder
Vorm rozet
meer... minder
Vorm schild
meer... minder
Designer
meer... minder

Veiligheidsbeslag

Veiligheidsbeslag kopen? MijnIJzerwaren.nl biedt een enorm assortiment veiligheidsbeslag met kerntrekbeveiliging met- of zonder SKG en PKVW keurmerk. Je vindt hier zowel complete sets voor- en achterdeurbeslag als ook losse schilden en rozetten. Uitsluitend de beste kwaliteit van internationale topmerken. Met het menu filter je gemakkelijk naar het deurbeslag dat je nodig hebt. Veel van het veiligheidsbeslag is direct uit voorraad leverbaar en dus supersnel thuis bezorgd!

Wat is veiligheidsbeslag? 

Veiligheidsbeslag is deurbeslag ter beveiliging van buitendeuren. Het bestaat vaak uit een complete set met een deurschild voor aan de binnenzijde en buitenzijde. Het buitenschild van veiligheidsbeslag wordt vanuit binnen vastgezet waardoor deze geen zichtbare schroeven heeft. Verder is het buitenschild vaak voorzien van kerntrekbeveiliging, wat het kerntrekken van de cilinder onmogelijk maakt. Hieronder vind je veiligheidsbeslag met SKG** en SKG*** keurmerken. Lees ook onze adviespagina; wat is veiligheidsbeslag

Veiligheidsbeslag met Kerntrekbeveiliging 

Kerntrekbeveiliging is een onderdeel van veiligheidsbeslag tegen het kerntrekken van de cilinder. Het kerntrekken van de cilinder is een populaire methode onder inbrekers en gebeurd haast geruisloos. De cilinder wordt hierbij uit de deur getrokken door er een schroef in te boren en vervolgens met een klauwhamer te forceren. Door veiligheidsbeslag met kerntrekbeveiliging op jouw deur te plaatsen maak je deze methode voor inbrekers haast onmogelijk. De cilinder wordt dan namelijk afgedekt met een hard metalen bescherming waar niet of nauwelijks doorheen te boren is. De inbreker kan op die manier nooit bij de cilinder komen. Een echte aanrader dus ter beveiliging van jouw achter- en voordeur! Op onze adviespagina over kerntrekbeveiliging en veiligheidskeurmerken lees je alles over dit veiligheidsbeslag!

Veiligheidsbeslag voor de voordeuren en buitendeuren

Op voordeuren en andere buitendeuren is het belangrijk om kwalitatief veiligheidsbeslag te monteren. Wanneer je normaal binnendeur beslag op een buitendeur plaatst is het voor inbrekers een makkelijke en aantrekkelijke plek om het pand binnen te treden. Bij het kopen van veiligheidsbeslag is het belangrijk om op een aantal maten te letten van het slot wat in de deur zit. Zo moet de pc-maat van het veiligheidsbeslag overeen komen met de pc-maat van jouw buitendeurslot. Vaak zal dit of 72mm of 92mm zijn. Verder is het belangrijk om na te gaan of je kiest voor veiligheidsbeslag met een bedienbare deurkruk of dat je de voorkeur geeft aan een vaste knop. Bij voordeuren wordt er vaak gekozen voor veiligheidsbeslag met een vaste buitenknop. Wanneer jouw deur een krukbediend slot heeft, is het belangrijk dat je kiest voor kruk/kruk veiligheidsbeslag. 

Diverse kleuren 

Veiligheidsbeslag is verkrijgbaar in diverse kleuren. Naast de beveiliging die het biedt voor de betreffende deur wil je natuurlijk ook dat het past bij de uitstraling van jouw woning. Bij MijnIJzerwaren vind je bijvoorbeeld zwart veiligheidsbeslag, messing veiligheidsbeslag en aluminium veiligheidsbeslag. Naast deze meest populaire kleuren bieden we nog vele andere kleuren aan. Met het menu filter je eenvoudig op kleurzodat je gemakkelijk het veiligheidsbeslag vind dat past bij de uitstraling van jouw woning!

Veiligheidsbeslag RVS

MijnIJzerwaren.nl heeft een assortiment van bijna 900 soorten veiligheidsbeslag. Kies uit deurbeslag van erkende merken zoals AMI, AXA, Hoppe, Artitec, Intersteel en Formani. Veiligheidsbeslag voor de voordeur en achterdeur. Met- of zonder kerntrekbeveiliging. Naast de veel gekozen en bekende rvs uitvoeringen, kun je ook kiezen uit bijvoorbeeld zwart of brons. Kijk op onze adviespagina's voor informatie over veiligheid, wat PC maat is en hoe je deze maat kunt meten. 

Hoe monteer ik veiligheidsbeslag? 

Wanneer je op zoek bent naar veiligheidsbeslag is dit vaak ter vervanging van oud deurbeslag. De PC-maat is een belangrijke maat bij het kopen van veiligheidsbeslag. Dit betreft de afstand van het hart van het krukgat t/m het hart van het cilindergat. Dit moet natuurlijk overeen komen met het slot waar het op geplaats gaat worden. Door veiligheidsbeslag 1 op 1 te vervangen zorg je ervoor dat je geen aanpassingen hoeft te doen aan de deur. Bij een nieuwe situatie (deur) zal eerst een uitsparing voor de deurkruk en cilinder gemaakt moeten worden. Dit kan met een frees of vlinderboor. De veiligheidsschilden worden doormiddel van patentbouten aan elkaar vast gezet. Lees ook onze complete adviespagina over het veiligheidsbeslag monteren!

Verschillende merken op voorraad 

Met ruim 800 veiligheidsbeslag artikelen is de keuze erg ruim. We begrijpen het dat je snel aan de slag wilt met het monteren van veiligheidsbeslag. Daarom hebben we topmerken als Hoppe, Ami en Axa direct uit voorraad leverbaar. Bij elk artikel staat de beschikbare voorraad en de levertijd vermeld. Bij voorraad artikelen geld; voor 21:00 besteld, de volgende dag al thuis bezorgd! 

Veiligheidsbeslag kopen?

Bestel jouw veiligheidsbeslag direct uit voorraad bij MijnIJzerwaren.nl Dankzij onze supersnelle levering kan je snel aan de slag. Heb je meer informatie nodig? Neem gerust contact op met de klantenservice voor gericht advies!