Filteren op
Prijs
Fabrikant
Materiaal
Kleur
Lengte (in mm)
Breedte (in mm)
Hoogte (in mm)
Dikte (in mm)
Diameter (in mm)
Draadmaat
M M
Torxmaat
Uitvoering
Aantal meters per rol
Meetlengte in cm
Gewicht
kg kg
Verfinhoud in ml
Klembereik (in mm)
Bandbreedte
Opberglengte (cm)
Filter

Sleutelkluizen

Sleutelkluis kopen? Dat doe je voordelig bij MijnIJzerwaren.nl! Bij MijnIJzerwaren vind je een breed assortiment sleutelkasten en sleutelkluizen. Hieronder vind je topkwaliteit sleutelkluizen van de merken Yale en De Raat. Bekijk direct het complete assortiment of filter met het menu naar de gewenste sleutelkluis of sleutelkast.

Wat is een sleutelkluis? 

Een sleutelkluis is een type kluis dat zo is ingericht dat je overzichtelijk grote hoeveelheden sleutels kunt opbergen en beveiligen tegen diefstal. Zo zijn deze vaak voorzien van haken waar de sleutels aan opgehangen kunnen worden. Zo bespaar je tijd en moeite met het zoeken van sleutels in bakjes of normale kluizen. Handig voor in jouw huis, bedrijfspand of voor in hotels!

Wat is het verschil tussen een sleutelkluis en een sleutelkastje?

Zowel een sleutelkluis als een sleutelkast zijn geschikte artikelen voor het overzichtelijk opbergen van grote hoeveelheden sleutels. Het verschil zit hem in het slot. Een sleutelkast is vaak voorzien van een simpel slot waarmee de kast is af te sluiten. Dit biedt standaard beveiliging maar is relatief gemakkelijk te forceren. Een sleutelkluis is in veel gevallen uitgevoerd met een inbraakwerend slot welke ook voorzien is van een inbraakwerende norm. Deze zullen lastig zijn om open te breken, iets wat ook voor verzekeringen van belang kan zijn.

Sleutelkluizen voor binnen en buiten

Binnen het assortiment sleutelkluizen vind je kluizen die geschikt zijn voor binnen en buiten montage. Een sleutelkluis voor buiten zal in veel gevallen een sleutelsafe zijn waarin ruimte is om 1 noodsleutel in op te bergen. Handig voor als je per ongeluk je sleutels vergeten bent en op die manier altijd een sleutel achter de hand hebt. Een sleutelkast of sleutelkluis voor binnen zijn vaak groter van formaat zodat je overzichtelijk sleutels veilig kunt opbergen. Wanneer inbraakwerendheid hierbij belangrijk is dan kun je het beste kiezen voor een gecertificeerde sleutelkluis. 

Veiligheid en gemak met onze sleutelkluizen met code 

Hieronder vind je ook sleutelkluizen en kasten met elektronische cijfersloten. Handig omdat je voor het openen en sluiten van deze sleutelkluizen geen sleutel nodig hebt. Je kunt de cijfercode voor toegang eenvoudig wijzigen. Dit is makkelijk in het geval dat je iemand tijdelijk toegang wilt verlenen tot de sleutels. Wanneer je degene de toegang wilt ontheffen verander je de code en hoef je verder niet achter de sleutel aan. Deze elektronische sleutelkluizen hebben een noodsleutelslot voor als de code vergeten wordt of de batterijen vervangen moeten worden.

Eenvoudige installatie, sterke beveiliging

Een sleutelkluis installeren is geen lastige klus. Bij elke sleutelkluis staat of het voorbereidt is voor muur- of vloerverankering. Dit houdt in of er gaten zijn aangebracht in de onder of achterkant van de kluis. Afhankelijk van het materiaal waar de kluis in verankerd gaat wordt kun je het bevestigen met de meegeleverde bevestigingsmaterialen. Door de sleutelkluis goed te verankeren zorg je ervoor dat het niet in zijn geheel gestolen gaat worden. 

Hoge klanttevredenheid

Bij MijnIJzerwaren vind je topkwaliteit sleutelkluizen en kasten van merken als De Raat en Beaumond. Voorraad artikelen zullen bij bestelling voor 21:00 de volgende dag al bezorgd worden. We zullen de sleutelkluizen zorgvuldig verpakken en verzenden zodat deze in perfecte staat bij jou bezorgd worden! 

Sleutelkluis kopen: welke kies ik?

Een sleutelsafe is een klein kluisje dat je monteert op de gevel. Deze sleutelkluizen zijn te ontgrendelen door middel van een cijfercode. In de sleutelsafe kun je een sleutel doen, zodat je ook wanneer je je eigen sleutel binnen vergeten bent, alsnog binnen kunt komen. Naast de sleutelsafe vind je hieronder ook sleutelkasten waar je overzichtelijk je sleutels kunt ophangen en organiseren. 

Sleutelkluis online bestellen

Een sleutelkluis kan voor jouw bedrijf of bij je thuis erg handig zijn. Jouw sleutelkluis bestel je gemakkelijk en snel bij MijnIJzerwaren.nl. Heb je vragen over een van de sleutelbergingen of sleutelkluizen? Geen probleem, neem gerust contact op met de klantenservice voor gericht advies. Ook geven we op onze adviespagina advies over welke kluis voor thuis het meest geschikt is!