Filteren op
Prijs
Fabrikant
Maximale Deurbreedte
Montagewijze
Sluitkracht
Instelbare Eindslag
Sluitvertraging
Openingsdemping
Geschikt voor brand- en rookwerende deuren
Geschikt voor buitendeur
Type arm
Materiaal
Draairichting
Vrijloopfunctie
Instelbare Sluitsnelheid
Vastzetfunctie
Filter

Deurdrangers

Deurdrangers kopen? Een deurdranger zorgt ervoor dat een deur automatisch en gecontroleerd sluit. Hiermee wordt warmteverlies én beschadiging van deuren en muren voorkomen. Het gebruik van deurdrangers wordt nog altijd populairder. Mijnijzerwaren.nl heeft meer dan 160 verschillende soorten deurdrangers in het assortiment. Veel van de deurdrangers zijn voorraad artikelen en dus supersnel bij jou thuis bezorgd!

  • Hoge kwaliteit drangers van DormaKaba, Geze en Assa Abloy
  • Op werkdagen tot 17 uur bereikbaar voor advies op maat!

Deurdrangers binnendeur en buitendeur

Kiest uit deurdrangers met schaararm, glij arm of zelfs zonder arm. Naast de bekende Dorma deurdrangers beschikken wij ook over de topmerken ASSA ABLOY en Intersteel. De meeste deurdrangers zijn links- en rechtsdraaiend toe te passen. Toch adviseren wij wel om hier extra op te letten bij het bestellen.

Deurdrangers online bestellen

Bestel uw deurdrangers direct uit voorraad bij MijnIJzerwaren.nl Dankzij onze supersnelle levering kunt u snel aan de slag. Heeft u een vraag over het monteren van deurdrangers, de toebehoren of heeft u gewoon meer informatie nodig? Stel dan uw vraag via Whatsapp op 085 - 225 015 of bel gratis naar 085 - 225 0015. Ook geven we online uitgebreid advies over het monteren van deurdrangers en wat een deurdranger precies is