Filteren op
Prijs
Fabrikant
PC Maat
Doornmaat
SKG keurmerk
Vorm voorplaat
Materiaal voorplaat
Type slot
Draairichting
Dagschoot omkeerbaar?
Krukgat
Voorplaat lengte
Voorplaat breedte
Totale slotkastdiepte
Materiaal haakschoot
Materiaal nachtschoot
Materiaal dagschoot
Sluitplaat meegeleverd?
Type vergrendeling
RC Maat
Type Paniekfunctie
Filter

Buitendeurslot

Buitendeurslot kopen? Bij Mijnijzerwaren vind je een groot assortiment buitendeursloten. Buitendeursloten zijn insteeksloten voor buitendeuren met SKG** keurmerk. Wilt u veilige buitendeursloten kopen? Hiernaast in het menu selecteer je gemakkelijk de juiste maten en vind je het slot wat je zoekt. Veel van onze buitendeursloten zijn voorraad artikelen waardoor je snel aan de slag kunt met het beveiligen van je voordeur.

Het juiste slot kiezen?

Beantwoord een paar vragen en vind het ideale slot voor jou!

Buitendeurslot kopen

Buitendeursloten met een SKG** keurmerk zorgen voor een goede beveiliging van uw huis. Deze inzetsloten zijn geschikt voor de woningbouw en utiliteitsbouw. Sloten met een SKG** keurmerk dragen bij aan een goede inbraakwerendheid van je deuren. Bij het kopen van buitendeursloten is het belangrijk om rekening te houden met de PC-maat en doornmaat van uw oude slot. Dit houdt in dat het krukgat en het cilindergat dezelfde afstanden hebben als het slot dat vervangen moet worden. Wanneer die maten en de voorplaat van het slot overeenkomen, dan hoef je geen aanpassingen te doen aan de deur.

Buitendeursloten vervangen

Heb je meer informatie nodig voordat je het juiste buitendeurslot kunt bestellen? MijnIJzerwaren helpt je graag verder met gericht advies. Stel je vraag via Whatsapp op 085 - 225 0015 of bel gratis naar 085 - 225 0015. Daarnaast hebben we ook uitgebreide adviespagina’s die je helpen met het opmeten en vervangen van jouw buitendeurslot!

Advies over insteeksloten