Filteren op
Prijs
Fabrikant
Materiaal
Kleur
Lengte (in mm)
Breedte (in mm)
Hoogte (in mm)
Type slot
Breedte
meer... minder
Diepte
meer... minder
Postkast geschikt voor
Aantal postvakken
Manier van bevestigen
Locatie inworp
Uitname
Hoogte
meer... minder
Maximale afmeting pakket
Filter

Zwarte brievenbus

Zwarte brievenbus kopen? Wanneer je op zoek bent naar een nieuwe brievenbus begrijpen we goed dat je kiest voor een zwarte brievenbus. Naast het functionele zal een brievenbus zwart uitgevoerd ook zorgen voor een moderne of juist landelijke uitstraling. Bekijk hieronder direct het ruime assortiment zwarte post brievenbussen en pakketbrievenbussen!

  • Topkwaliteit zwarte brievenbussen van merken als Allux en Bobi!
  • Altijd scherp geprijsd en zorgvuldig verpakt en verzonden!
  • Vind gemakkelijk de juiste statief en brievenbus voor jouw situatie met de handige keuzehulp!

Moderne zwarte brievenbussen

Een brievenbus vervult uiteraard de functie om thuis jouw post te kunnen ontvangen. Een zwarte brievenbus zorgt daarnaast ook voor een moderne uitstraling aan woning of oprit. Neem hieronder direct een kijkje in het uitgebreide assortiment moderne zwarte brievenbussen. Ben je opzoek naar een zwarte brievenbus met een meer landelijke uitstraling? Selecteer via het menu de fabrikant Bobi en vind de brievenbussen zwart met een landelijke uitstraling!

Wandbrievenbussen en staande brievenbussen in het zwart 

Hieronder vind je verschillende soorten wand- en staande brievenbussen. Veel zwarte brievenbussen zijn zowel op de wand te monteren als op een bijhorend statief. Het voordeel van een brievenbus op de wand is dat je het vlak naast jouw deur kunt monteren. Je hoeft hiervoor niet naar buiten te lopen om jouw post te pakken. Mocht je de brievenbus aan het begin van jouw oprit willen plaatsen dan doe je er goed aan het te monteren op het behorende statief. Dit worden ook wel staande brievenbussen genoemd. 

Diverse materialen en stijlen 

In het assortiment vind je verschillende soorten en stijlen zwarte brievenbussen. Zo verschillen ze in uitstraling, coating en materialen. Veel van de brievenbus zijn vervaardigd uit verzinkt staal en naderhand nog voorzien van een zwarte coating. Het verzinken en de zwarte coating maken de brievenbussen langer bestand tegen corrosie. Verder zijn er brievenbussen met slot, maar ook brievenbussen waarbij een geen slot nodig is om het te kunnen openen. 

Waarom kiezen voor MijnIJzerwaren.nl? 

In ons ruime assortiment brievenbussen vind je vast degene die jij mooi vind en voor jouw situatie geschikt is. Tevens kun je gebruik maken van de keuzehulp bovenaan de pagina waarmee je snel en gemakkelijk jouw brievenbus vind! Hier vind je topkwaliteit brievenbussen welke we zorgvuldig versturen. Wil je naast de zwarte brievenbussen ook nog even alle andere kleuren bekijken? Ga dan naar het complete assortiment brievenbussen!

Onderhoud van zwarte brievenbussen

Wanneer je jouw brievenbus regelmatig schoon maakt zal je merken dat het langer mooi blijft en mee gaat. Dit schoonmaken doe je door eerst het zand en stof er af te spoelen. Zo voorkom je krassen. Vervolgens kun je de brievenbus afenemen met een sopje van water met milde zeep. Tot slot weer even afspoelen en de postkast is weer mooi schoon. 

Zwarte brievenbus kopen

Vind hieronder direct jouw nieuwe en scherp geprijsde brievenbus! Heb je nog vragen over een van de brievenbussen of de montage ervan? Geen probleem, neem contact op met de klantenservice voor gericht advies!