helpdesk

Heb je vragen?

 • phoneBel 085 - 0167773
 • phoneStuur een E-mail
 • phoneWhatsApp 06 - 148 930 40
 • phoneStel je vraag op Facebook
 • phoneStel je vraag op Twitter

Filter by

Categorieën
more... less
Fabrikanten
more... less
Prijs
0 1099

Hang- en sluitwerk

Hang- en sluitwerk

Bekijk hier ons uitgebreide assortiment hang- en sluitwerk. Beveilig jouw huis met een meerpuntssluiting, veiligheidscilinder en scharnieren van topmerken als Lips, Nemef & AMI. Ook vind je hier diverse soorten kluizen.

Je vindt hier ook sloten met het SKG keurmerk. Door sloten met SKG keurmerk te plaatsen, verklein je de kans op inbraak aanzienlijk. Als er toch wordt ingebroken, sta je met SKG sloten sterk bij eventuele verzekeringskwesties. 

Meer
Lees verder

Hang- en sluitwerkEr zijn 1546 producten

Subcategorieën

 • Driepuntssluitingen

  Een deur met meerpuntssluiting zorgt voor een nog betere beveiliging van jouw huis. Een meerpuntssluiting, of driepuntssluiting, is een slot waarmee de deur op meerdere punten tegelijk op slot kan. Door het draaien van de sleutel of het bewegen van de deurkruk gaat de deur in één keer op meerdere punten op slot. 

  De meeste sloten hebben een SKG keurmerk en maken het elke inbreker lastig. We bieden sluiting van de merken Nemef en HMB. Bekijk hieronder ons aanbod.

  Advies insteeksloten   Advies draairichting    Advies veiligheid

 • Sloten

  Je wilt jouw spullen natuurlijk zo goed mogelijk beveiligen. Maak het jezelf makkelijk met de sloten uit ons assortiment. Hier kan je onder andere terecht voor een cilinderslot, hangslot, deurslot of oplegslot. Wil je inbrekers geen kans geven, kies je voor een slot met SKG keurmerk. Je hebt hier keuze uit merken als ABUS, Yale, Nemef, Lips en AXA. Kortom: voor vele verschillende veiligheidssloten kijk je hier.

  Advies insteeksloten    Advies bijzetsloten    Advies veiligheid

 • Cilinders

  Kies jouw nieuwe cilinder(s) uit ons uitgebreide aanbod! Hier vind je verschillende soorten zoals veiligheidscilinders, knopcilinders, halve en dubbele cilinders in verschillende lengtes.

  Je kunt meerdere cilinders gelijksluitend maken. Dan zijn meerdere cilinders met dezelfde sleutel te bedienen. Je kunt kiezen uit een set met een standaard lengte of een lengte naar keuze. 

  SKG keurmerk

  Het SKG keurmerk is een keurmerk van Stichting Kwaliteit Gevelbouw (SKG). Deze onafhankelijke instelling bewaakt de kwaliteit van zowel het productieproces als de producten. Ook heeft SKG een zogenaamd sterrensysteem voor de inbraakwerendheid van deur- en raambeslag.  Producten die inbraakwerend zijn, worden door SKG getest en voorzien van het keurmerk.

  2 SKG sterren: zwaar, 3 minuten zelfstandig inbraakwerend

  3 SKG sterren: extra zwaar, 5 minuten zelfstandig inbraakwerend

  Misschien lijkt het aantal minuten inbraakvertraging weinig, maar dat is het niet. Als een inbreker niet snel binnenkomt, zal hij of zij op zoek gaan naar een andere woning.  Ook sta je sterker bij eventuele verzekeringskwesties.

  ADVIES CILINDER VERVANGEN EN/OF OPMETEN

 • Scharnieren

  Scharnieren zijn er in vele soorten en maten. Hieronder zie je een breed scala aan scharnieren, maar je vindt hier ook duimen, hengen en dievenklauwen. Zelfs scharnierbeveiliging is hier te bestellen! En met merken als GB, Waelbers (Rustica & Blackline) en AXA, hoef je je geen zorgen te maken om de kwaliteit. 

 • Kluizen

  Heb je belangrijke documenten, foto's of bestanden die je graag wilt beveiligen? Stop het in een kluis! Bekijk hieronder ons kluizen aanbod. De kluizen van Yale en de Raat Security beschermen tegen brand en inbrekers

 • Sluitwerk

  In ons uitgebreide aanbod sluitwerk vind je allerlei soorten sluiting van onder andere deuren, poorten, hekken en kasten. Voor deuren vind je hier deursluitingen, deurkettingen en espagnoletten, maar ook kierstandhouders en deurschuiven. Voor het openen en sluiten van poorten en hekken gebruik je grendels, schuiven en heksluiting. Ook vind je hier anti-panieksluiting. Mocht je iets niet kunnen vinden, neem dan contact met ons op!

per pagina
Toont 1 - 21 van de 1546 items
Toont 1 - 21 van de 1546 items
feedback
feedback
ideal
afterpay
visa
mastercard
paypal
bancontact
feedback
overboeking
feedback
feedback