Filteren op
Categorie
Prijs
Fabrikant
Materiaal
meer... minder
Kleur
meer... minder
PC Maat
Type greep
Vorm rozet
Vorm schild
Designer
Filter

Deurbeslag

Deurbeslag kopen bij MijnIJzerwaren.nl? Hier vind je altijd precies het deurbeslag dat jij zoekt. In de hoogste kwaliteit en voor de scherpste prijs. Veel deurbeslag producten zijn voorradig en dus supersnel bij jou thuis bezorgd! Met het menu filter je eenvoudig naar het deurbeslag dat je zoekt!

  • Supersnel bij jou thuis bezorgd!
  • Van deurkrukken tot deurschilden!
  • Filter gemakkelijk en scherp geprijsd!
  • Top kwaliteit merken als Hoppe, AMI, AXA en Intersteel!

Wat is deurbeslag

Deurbeslag is een erg ruim begrip en betreft eigenlijk alles wat je in of rondom de deur hangt om het te kunnen bedienen. Je gedachten gaan waarschijnlijk direct uit naar de deurklinken en deurschilden. Daarnaast kun je bijvoorbeeld ook denken aan briefplaten, huisnummers, deurknoppen en deurbellen. Via het menu vind je eenvoudig de deurklinken en deurschilden dat je zoekt! Ben je niet opzoek naar normaal deurbeslag, maar naar deurbeslag met een veiligheidskeurmerk? Bekijk dan het veiligheidsbeslag!

Deurbeslag voor binnendeur

Bij het kopen van deurschilden en deurklinken (deurkrukken) voor binnendeuren is het vaak minder belangrijk te letten op de maten. Wanneer je ook de deurschilden van je binnendeur cilindersloten en toiletsloten gaat vervangen is het wel nodig naar de maten te kijken. Met name de pc-maat is dan belangrijk. Dit is de afstand tussen het hart van het klinkgat en het hart van het cilindergat. Wanneer je niet opnieuw wilt boren in de deur is ook de schroefafstand van de schilden belangrijk. Deze vind je terug bij elk schild op de maattekening.

Deurbeslag voor buitendeur

Wanneer je deurschilden gaat kopen voor je binnendeuren dan is voornamelijk de uitstraling belangrijk. Zo kun je gaan voor een klassieke messing uitstraling of het moderne zwarte deurbeslag. Bij buitendeuren is het ook belangrijk rekening te houden met een aantal maten. Het deurbeslag moet namelijk passen op het slot wat in de buitendeur gemonteerd zit. Tot slot kan voor buitendeuren ook de inbraakwerendheid van deurschilden een factor zijn bij het bestellen. Inbraakwerende deurschilden vind je in de categorie veiligheidsbeslag. Veel van de deurbeslag artikelen voor buitendeuren hebben een SKG keurmerk, wat staat voor extra inbraakwerendheid.

Diverse merken op voorraad

Bij MijnIJzerwaren vind je verschillende merken direct uit voorraad leverbaar. Zo kun je supersnel weer aan de slag met werkend maken en beveiligen van je deuren. Met het menu filter je eenvoudig naar alle verschillende topkwaliteit merken in deurklinken. Hierbij kun je denken aan Hoppe, AMI, AXA, Intersteel en GPF.

Deurbeslag kopen

Of je nou opzoek bent naar complete deurgarnituren of liever losse deurkrukken koopt, je vind alles voor je deur op MijnIJzerwaren.nl! Wanneer je deurbeslag gaat vervangen in je woning is het belangrijk te kijken welke uitstraling je wilt meegeven. Voor een robuuste uitstraling kun je het beste kijken bij de kortschilden en langschilden. Voor een meer moderne uitstraling doe je er goed aan te kiezen voor een van de mooie rozetten. Bekijk ook het moderne zwarte deurbeslag!

Bestel jouw deurbeslag direct uit voorraad bij MijnIJzerwaren.nl Dankzij onze supersnelle levering kan je snel aan de slag. Heb je meer informatie nodig? Stel dan je vraag via Whatsapp op 085 - 225 0015 of bel gratis naar 085 - 225 0015. Ook geven we online uitgebreid advies over het bepalen van de draairichting voor jouw deurbeslag!