Filteren op
Prijs
Fabrikant
Materiaal
Kleur
Lengte (in mm)
Breedte (in mm)
Hoogte (in mm)
Type slot
Breedte
Diepte
Postkast geschikt voor
Aantal postvakken
Manier van bevestigen
Locatie inworp
Uitname
Hoogte
meer... minder
Maximale afmeting pakket
Filter

Brievenbus antraciet

Brievenbus antraciet kopen? Wanneer je een nieuwe brievenbus zoekt met een moderne uitstraling dan snappen we dat je uitkomt bij een antraciet brievenbus. Bekijk hieronder direct het assortiment brievenbussen in de kleur antraciet en met het menu filter je eenvoudig op materiaal of afmetingen!

  • Topkwaliteit antraciet brievenbussen van merken als Allux en Bobi!
  • Scherp geprijsd en zorgvuldig verzonden!
  • Vind gemakkelijk de brievenbus of postkast die je nodig hebt met de keuzehulp hieronder!

Brievenbus antraciet in verschillende stijlen en materialen

Zoals je hieronder kunt zien zijn antraciet brievenbussen verkrijgbaar in verschillende materialen en stijlen. Ondanks dat deze brievenbussen allemaal antraciet van kleur zijn, verschillen ze toch van uitstraling. Welke je kiest is afhankelijk van jouw wensen. Zo kun je kiezen voor een groot model wanneer je grote hoeveelheden post verwacht te ontvangen. Een kleiner model zal volstaan wanneer je af en toe wat post ontvangt of de postkast dagelijks leegt. Bij sommige brievenbussen antraciet haal je post uit de voorzijde en bij andere weer door achteruitname. Wanneer je jouw brievenbus aan de wand wilt monteren is het belangrijk dat de klep voor uitname zich aan de voorzijde bevind. 

Antraciet brievenbussen van de beste kwaliteit 

Bij MijnIJzerwaren vind je antraciet brievenbussen van merken als Bobi en Allux. Deze toonaangevende merken in brievenbussen leveren uitsluitend topkwaliteit. De brievenbussen zijn vervaardigt uit staal en naderhand verzinkt voor een betere weersbestendigheid. Daarnaast zijn de brievenbussen gepoedercoat, wat ook zal bijdragen aan de weerbaarheid tegen corrosie. Dit maakt dat de brievenbussen duurzaam zijn en lang mee gaan. De brievenbussen worden geleverd met automatenslot en daarbij horend 2 sleutels. 

Waarom kiezen voor MijnIJzerwaren?

Met het ruime assortiment brievenbussen vind je altijd de brievenbus die je zoekt! Naast Brievenbussen in het antractiet hebben we nog een veel breder assortiment brievenbussen! Daarnaast kun je ook gebruik maken van de keuzehulp hierboven, waarmee je met een aantal gemakkelijke vragen de juiste brievenbus zo gevonden hebt. Daarnaast bieden we de brievenbussen aan tegen scherpe prijzen en bezorgen we de zo snel als mogelijk!

Onderhoud

Vanwege het verzinken en de duurzame coating van deze brievenbussen zal er nauwelijks onderhoud nodig zijn om ervoor te zorgen dat deze brievenbussen lange tijd mee gaan. Wanneer je de brievenbus regelmatig even schoon maakt zal je zien dat het lang mee gaat en probleemloos blijft werken. Voordat je met een sopje en een doek de brievenbus afneemt is het belangrijk het stof en zand even van de brievenbus af te spoelen. Zo voorkom je krassen en beschadigingen. 

Brievenbus Antraciet kopen?

We hopen dat je aan de hand van bovenstaande informatie en de keuzehulp een betere keuze kunt maken tussen de verschillende antraciet brievenbussen. Kom je er toch nog niet helemaal uit of heb je nog vragen over een van de brievenbussen? Geen probleem, neem gerust contact op met de klantenservice voor gericht advies!