Filteren op
Prijs
Fabrikant
Materiaal
Lengte (in mm)
Breedte (in mm)
Hoogte (in mm)
Dikte (in mm)
Diameter (in mm)
Draadmaat
M M
Torxmaat
Aantal meters per rol
Meetlengte in cm
Gewicht
kg kg
Verfinhoud in ml
Klembereik (in mm)
Bandbreedte
Opberglengte (cm)
Filter

Aanlaspaumelles

Aanlaspaumelles kopen? MijnIJzerwaren.nl heeft een groot assortiment aanlaspaumelles van het kwalitatieve merk Dulimex. Veel van onze aanlaspaumelles zijn voorraad artikelen waardoor je supersnel weer verder kunt met je klus. Bekijk hieronder direct het assortiment en vind de juiste maat aanlaspaumelle dat je nodig hebt!

Wat is een aanlaspaumelle? 

Een aanlaspaumelle is een paumelle scharnier bestaande uit 2 delen zonder schroefbevestiging. Deze paumelles zijn geschikt om te lassen aan bijvoorbeeld stalen deuren of andere stalen constructies en kozijnen. Veel aanlaspaumelles zijn op het scharnierpunt voorzien van een messing ring. Deze messing ring zorg voor smering van het scharnier. Naast normale aanlaspaumelles vind je hieronder ook aanlaspaumelles met smeernippel. Dit smeernippel maakt het mogelijk het scharnier in te vetten zodat het soepel te bedienen blijft.

Wat is het verschil tussen een aanlaspaumelle en een scharnier?

Zowel een aanlaspaumelle als normale scharnieren zijn bedoeld om deuren, ramen of poorten te laten scharnieren. Het verschil zit hem in de bevestiging. Er zijn veel verschillende soorten scharnieren waarvan de meeste bevestigd worden doormiddel van schroeven. Een aanlaspaumelle is niet geschikt om te bevestigen met schroeven en kunnen eigenlijk alleen bevestigd worden door het vast te lassen. Aanlaspaumelles komen vaak voor bij stalen constructies waarbij schroeven lastig is. 

Soorten aanlaspaumelles 

Eigenlijk zijn er maar 2 verschillende soorten aanlaspaumelles verkrijgbaar. Naast dat de aanlaspaumelle scharnieren kunnen verschillen in maatvoering, zijn ze ook verkrijgbaar met of zonder smeernippel. Het voordeel van aanlaspaumelles met smeernippel is dat je deze kunt smeren met een vetspuit. Zou blijven deze voor langere tijd probleemloos werken.

Toepassingen  

Het grote voordeel van aanlaspaumelles is dat deze 180 graden geopend kunnen worden. Dit is handig om in krappe situaties alsnog een vrije doorgang te kunnen creëren. Door het ruime assortiment aanlaspaumelles in verschillende maatvoeringen zijn deze toe te passen bij vele stalen constructies en machines. 

Hoge klanttevredenheid

Bij Mijnijzerwaren vind je topkwaliteit aanlaspaumelles van het merk Dulimex. De ring van de aanlaspaumelles is gemaakt van messing. Hiermee wordt de stalen pen beschermd en is een probleemloze en langdurige werking gegarandeerd. Veel van onze aanlaspaumelles zijn voorraad artikelen en kunnen we snel verzenden. Daarnaast verzenden we de producten altijd zorgvuldig zodat het in perfecte staat bij jou bezorgd wordt.

Aanlaspaumelle kopen? 

Vragen of advies nodig bij het kopen van aanlaspaumelles? Geen probleem! Het klantenserviceteam helpt je graag verder met het maken van de juiste keuze. Ben je naast aanlaspaumelles nog op zoek naar andere paumelle scharnieren of normale scharnieren? Bekijk dan het assortiment paumelle scharnieren of het complete assortiment scharnieren!