Filteren op
Prijs
Fabrikant
Kleur
Lengte (in mm)
Breedte (in mm)
Hoogte (in mm)
Dikte (in mm)
Diameter (in mm)
Draadmaat
M M
Torxmaat
Uitvoering
Aantal meters per rol
Meetlengte in cm
Gewicht
kg kg
Verfinhoud in ml
Verpakking
Klembereik (in mm)
Bandbreedte
Opberglengte (cm)
Filter

Houtlijm

Op zoek naar houtlijm? Dan ben je bij MijnIJzerwaren aan het juiste adres! Bij ons in het assortiment vind je hoogwaardige houtlijm van het kwalitatieve merk Frencken. Veel van onze lijmen zijn direct uit voorraad leverbaar en dus supersnel bij jou thuis bezorgd! Houtlijm kopen doe je bij MijnIJzerwaren.nl.

Twijfel je welke lijm je nodig hebt?

Doe de keuzehulp en vind de lijm die geschikt is voor jouw klus!

Houtlijm kopen: welke kies ik?

Houtlijm is verkrijgbaar in vele soorten. Maar welke is er nu geschikt voor jouw klus? MijnIJzerwaren verkoopt houtlijmen geschikt voor alle houtsoorten. Bij het kopen van houtlijm kun je op de volgende punten letten. D1 houtlijm is geschikt voor gebruik binnenshuis en niet bestand tegen vocht. D2 houtlijm is vochtbestendige houtlijm en geschikt voor gebruik in vochtige ruimtes zoals badkamers en keukens. D3 houtlijm is waterbestendige lijm die je ook voor buiten kunt gebruiken. D4 houtlijm is een watervaste lijm te gebruiken zowel binnen als buitenshuis. 

Vragen over houtlijm?

Heb je nog vragen over houtlijm of andere lijmen? Geen probleem. Ons klantenservice team staat voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Je kunt contact opnemen per telefoon, mail, chat of WhatsApp op het nummer 085 - 225 0015. Ook hebben we een handige adviespagina waarin wordt uitgelegd welke lijm de juiste is voor jouw klus!