Filteren op

Prijs
4 769
Fabrikant
Materiaal
meer... minder
Kleur
meer... minder
Lengte (in mm)
200 2850
Breedte (in mm)
10 10
Dikte (in mm)
4 4
SKG keurmerk
meer... minder
Draairichting
meer... minder
Uitvoering
meer... minder
Gewicht
0 kg 5 kg

Deurnaalden

Een deurnaald kopen voor je dubbele deur? Deze vind je bij MijnIJzerwaren.nl. Hieronder vind je deurnaalden van het kwalitatieve merk Alprokon. Deurnaalden zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en maten. Met het menu filter je eenvoudig naar de deurnaald die je zoekt. Veel van de deurnaalden zijn direct uit voorraad leverbaar en dus supersnel bij jou thuis of op de zaak bezorgd!

  • Topkwaliteit Alprokon deurnaalden!
  • Veel artikelen op voorraad en snel leverbaar!
  • De klantenservice staat klaar voor gericht advies!

De werking van een deurnaald

Een deurnaald bestaat uit 2 profielen ter afdichting van dubbele deuren. Deze profielen worden op de kopse kant van beide deuren gemonteerd en de deurnaald zal wanneer de deuren gesloten zijn de gleuf afdichten. Zo wordt tocht voorkomen en wordt ook lawaai geweerd. Zonder een deurnaald zullen dubbele deuren geen perfecte afdichting hebben waardoor warme lucht het huis zal verlaten. Er zijn verschillende soorten deurnaalden. Zo vind je in ons assortiment deurnaalden voor binnendeuren, inbraakwerende deurnaalden voor buitendeuren en ook brandwerende deurnaalden wanneer brandveiligheid gewenst is.

Optimale veiligheid met onze deurnaalden

Wanneer je dubbele buitendeuren hebt, wil je natuurlijk ook dat deze zijn voorzien van een goed slot voor de inbraakwerendheid. In het assortiment inbraakwerende deurnaalden vind je deurnaalden die zijn voorzien van een driepuntssluiting. Deze deurnaalden bieden naast de perfecte afdichting ook optimale veiligheid voor jouw buitendeuren. De driepuntssluitingen zorgen ervoor dat jouw deur zich met 1 handeling op meerdere punten in de andere deur zal vergrendelen.

Voordelen van onze deurnaalden

Een deurnaald heeft verschillende functies en daarmee ook meerdere voordelen voor jou. Allereerst voorkomt het tocht rondom jouw dubbele deuren. Hoge energiekosten maken het belangrijk dat gleuven rondom deuren en ramen goed afgedicht worden. Naast dat het de energiekosten zal drukken zijn er zoals eerder besproken ook inbraakwerende en brandwerende deurnaalden. Deze zorgen dus voor het inbraakwerend en brandwerend maken van dubbele deuren. Tot slot zal een deurnaald ook het kromtrekken van deuren doen voorkomen.

Brandwerende deurnaalden en inbraakwerende deurnaalden

In veel gevallen is een inbraakwerende deurnaald een perfecte oplossing voor het laten sluiten van dubbele buitendeuren. Dit komt door de perfecte afsluiting in combinatie met de goede inbraakwerend van de driepuntssluiting. Inbraakwerende deurnaalden zijn leverbaar in verschillende soorten. Deze verschillen bijvoorbeeld in het type slot, deurdikte en de lengte van de deurnaalden. We hebben ook verschillende brandwerende deurnaalden in het assortiment. Ook bij brandwerende deurnaalden is de deurdikte en de hoogte van de deur belangrijk in de keuze bij het kopen.

Deurnaald kopen: welke kies ik?

Een deurnaald is de sluiting tussen twee dubbele deuren. Voor een goede afsluiting van dubbele deuren wordt een deurnaald gebruikt. Een deurnaald voor binnendeuren heeft verder geen sluiting erin. Wanneer je een deurnaald op een buitendeur gaat plaatsen dan doe je er goed aan te kiezen voor een inbraakwerende deurnaald. Met het plaatsen van een inbraakwerende deurnaald plaats je naast de deurnaald ook direct een slot in de deur. Naast inbraakwerende deurnaalden zijn er ook brandwerende deurnaalden. Deze zijn geschikt voor het plaatsen op binnendeuren waar brandvertraging gewenst is.

Advies of vragen over deurnaalden bestellen?

Jouw deurnaald bestel je gemakkelijk en snel bij MijnIJzerwaren.nl. Heb je vragen over een van de deurnaalden of kun je de juiste maat niet vinden? Geen probleem, neem gerust contact op met de klantenservice voor gericht advies. Ook geven we online uitgebreid advies met de keuzehulp over deurnaalden welke deurnaald het beste is voor jouw situatie!