Filteren op

Prijs
4 729
Fabrikant
Materiaal
meer... minder
Kleur
meer... minder
Lengte (in mm)
200 2850
Breedte (in mm)
10 10
Dikte (in mm)
4 4
Draairichting
meer... minder
Uitvoering
meer... minder
Gewicht
0 kg 5 kg

Deurnaalden

Een deurnaald kopen voor je dubbele deur? Deze vind je bij MijnIJzerwaren.nl. Hieronder vind je deurnaalden van het kwalitatieve merk Alprokon. Deurnaalden zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en maten. Met het menu filter je eenvoudig naar de deurnaald die je zoekt. Veel van de deurnaalden zijn direct uit voorraad leverbaar en dus supersnel bij jou thuis of op de zaak bezorgd!

Deurnaald kopen: welke kies ik?

Een deurnaald is de sluiting tussen twee dubbele deuren. Voor een goede afsluiting van dubbele deuren wordt een deurnaald gebruikt. Een deurnaald voor binnendeuren heeft verder geen sluiting erin. Wanneer je een deurnaald op een buitendeur gaat plaatsen dan doe je er goed aan te kiezen voor een inbraakwerende deurnaald. Met het plaatsen van een inbraakwerende deurnaald plaats je naast de deurnaald ook direct een slot in de deur. Naast inbraakwerende deurnaalden zijn er ook brandwerende deurnaalden. Deze zijn geschikt voor het plaatsen op binnendeuren waar brandvertraging gewenst is. 

Advies of vragen over deurnaalden bestellen?

Jouw deurnaald bestel je gemakkelijk en snel bij MijnIJzerwaren.nl. Heb je vragen over een van de deurnaalden of kun je de juiste maat niet vinden? Geen probleem, neem gerust contact op met de klantenservice voor gericht advies. Ook geven we online uitgebreid advies met de keuzehulp over deurnaalden welke deurnaald het beste is voor jouw situatie!