Avondlevering met PostNL

Vanaf heden is het ook mogelijk om je pakket in de avond te laten bezorgen. Kies tijdens het bestellen voor Avondlevering tussen 18.00 en 22.00 uur en het pakket wordt in de avond geleverd in plaats van overdag. Let daarbij wel op de levertijd(en) bij de door jou bestelde artikelen (deze zijn ook nog te vinden in de Winkelwagen). Staat er bij het artikel Levertijd 3 werkdagen, dan wordt de bestelling na 3 werkdagen in de avond geleverd. Staat er Voor 21 uur besteld, morgen in huis!, dan ontvang je het pakket de dag de eerstvolgende dag in de avond. 

Hoe werkt het?

Zo kies je de verzendmethode van jouw bestelling. Je hebt drie keuzes:

  1. Laat het pakket bezorgen op het door jou opgegeven adres. Dit kan bij je thuis zijn, maar bijvoorbeeld ook op jouw werk. 
  2. Laat het pakket in de avond bezorgen op het door jou opgegeven adres. Zo hoef je overdag niet thuis te zijn en wordt het 's avonds toch bij je thuis bezorgd. 
  3. Laat het pakket bezorgen bij één van de 2000 Afhaalpunten van PostNL bij jou in de buurt. Dit kan bijvoorbeeld het postkantoor zijn, een tankstation of een supermarkt. Bij Selecteer servicepunt (3) kun je precies zijn welk afhaalpunt het dichtst bij jou in de buurt ligt.

Bestel je voor meer dan €39,-? Dan is de verzending gratis!

Let op: Pakketten langer dan 175cm of zwaarder dan 30kg kunnen niet worden afgehaald bij een afhaalpunt of in de avond geleverd worden. 

Zodra je één van de opties hebt aangevinkt, kun je door naar de laatste stap: Betalen.