Yale WiFi binnencamera SV-DFFI met gespreksfunctie

Yale WiFi binnencamera SV-DFFI met gespreksfunctie

190254
5052847098752

Met de Yale WiFi camera's weet je precies wat zich thuis afspeelt, ook als je er niet bent. Zie wie er als eerste thuiskomt, luister en praat met iemand in je woonkamer of hou je huisdier in de gaten via de Yale View app. De WiFi camera's zijn verkrijgbaar in twee varianten: Full HD 1080p of HD 720p.

De binnencamera werkt zowel afzonderlijk als in combinatie met een Yale Smart Living alarmsysteem. Je kunt op je smartphone of tablet beelden bekijken van je huis. Met de spreek-/luisterverbinding is het ook mogelijk om te communiceren met iemand in je huis, terwijl je er zelf niet bent.

Voordelen:

 • Bediening via de Yale View app
 • Live beelden bekijken in Full HD 1080p (of HD 720p)
 • Spreek-/luisterfunctie - voer een gesprek met iemand in je woonkamer
 • Bewegingssensor en meldingen - je ontvangt direct een waarschuwingsmelding via de Yale View app zodra er beweging wordt gedetecteerd
 • 8 m nachtzicht voor duidelijke beelden in het donker
 • Het terugkijken en opslaan van beelden is mogelijk door het plaatsen van een SD geheugenkaart (niet meegeleverd)
 • Slimme zoekfunctie - geeft op de tijdlijn aan op welke momenten er beweging is gedetecteerd
 • Stand alone te gebruiken en eenvoudig te koppelen met andere beveiligingsproducten uit het Yale Smart Living assortiment
 • Eenvoudige montage aan de wand of neer te zetten als bureaustandaard (verstelbare cameravoet)
 • 24/7 telefonische helpdesk
99,00
Inclusief BTW
 • Voor 16 uur besteld, morgen in huis!
  (Nog maar 1 beschikbaar)
Aantal

 • Bezorging via PostNL
 • Veilig en vertrouwd betalen met o.a. iDeal, Afterpay of Creditcard
 • 225000 tevreden klanten gingen je voor
Benieuwd naar de mogelijkheden bij hoge afname? Vul Aantal in en klik op Offerte aanvragen!

Inhoud: 

1x WiFi Camera

1x USB-kabel en stopcontact voor stroomvoorziening

1x Bevestigingsmaterialen voor wandmontage

1x Handleiding

Installatie

Controleer altijd eerst het WiFi bereik, voordat je de camera monteert. Sluit de camera vervolgens aan en maak verbinding met je router. Controleer vooraf de instellingen van je router. Om de werking van je camera te waarborgen heb je een stabiele 2.4GHz WiFi verbinding nodig.

Live beelden bekijken

Met de Yale WiFi camera kun je op je smartphone of tablet beelden  bekijken van jouw huis, waar je ook bent. Bovendien heeft deze camera een spreek-/luisterfunctie zodat je met iemand een gesprek kan voeren en ontvang je een melding bij beweging. Door het plaatsen van een SD geheugenkaart in de camera kunnen opgenomen beelden worden teruggekeken en opnieuw worden afgespeeld.

Yale View app

Alle functies zijn toegankelijk via de Yale View app. De gratis app is beschikbaar voor iOS- en Android-apparaten. Het installeren en instellen van de camera is heel eenvoudig. De app leidt je van begin tot eind door het hele proces. Bovendien heeft de app een slimme zoekfunctie zodat je op de tijdlijn snel kan zien op welke momenten er beweging is gedetecteerd.

Integratie met andere producten

De WiFi camera werkt zelfstandig en kan gekoppeld worden met andere beveiligingsproducten in de Yale Smart Living familie zoals de Yale Smart Home CCTV beveiligingscamera voor buiten. Ook werkt de camera naadloos samen met Amazon Alexa (nog niet verkrijgbaar in Nederland) en binnenkort met Google Assistant.

Datasheet

Beheer via smartphone
Ja
Resolutie
Full HD1080p
Geschikt voor
Alle alarmkits
Binnen