Heuer Lift 104220 115-120mm Automatisch

Referentie: 75939
|
EAN: 4010898440020
|
Merk: Heuer

    Product informatie

    Hoogte-verstelapparaat HEUER Lift voor de HEUER bankschroef. De perfecte uitbreiding voor ergonomisch werken.

    Hoe verschillend de lichaamsbouw van de bankwerker, de vorm van werkstukken en de bewerkingsmethoden ook moegen zijn, met de HEUER Lift-apparaten kunt u de bankschroef moeiteloos afstemmen op de voor u prettigste werkhouding.

    De aanpassing van de bankschroef aan de lichaamslengte is vooral belangrijk voor leerlingen die worden opgeleid in werkplaatsen en op technische scholen. Het voorkomt namelijk ernstig letsel dat ontstaat bij een langdurig verkeerde werkhouding tijdens de groeifase van een mens. Bij een veelvoud van werkzaamheden waarbij een bankschroef wordt gebruikt zorgt de HEUER Lift hoogteversteller voor aanzienlijk betere werkomstandigheden. De bankschroef kan moeiteloos, veilig en met een trap-loos bereik tot 200 mm in hoogte worden versteld en gelijktijdig 360° worden gedraaid.

    Een gasdrukveer, die op het individuele gewicht van de verschillende formaten bankschroeven is afgestemd, maakt de bankschroef vrijwel gewichtloos. Daardoor kan deze dan ook met een minimum aan krachtsinspanning in de gewenste werkpositie worden gebracht.

    Gewicht ~ 8 kg

    Bekbreedte 120 mm

    Toelaatbare belasting 44108 kg

    229,00
      • Levertijd 4 tot 10 werkdagen
      Aantal

      • Bezorging via PostNL
      • Veilig en vertrouwd betalen met o.a. iDeal, Afterpay of Creditcard
      • 225000 tevreden klanten gingen je voor
      Benieuwd naar de mogelijkheden bij hoge afname? Vul Aantal in en klik op Offerte aanvragen!